Word lid!
13 februari 2017

Ouders aan zet!

Vind jij ook dat dokters en onderzoekers meer naar ouders moeten luisteren? Doe dan mee! Als ouders maken wij voor onderzoekers een top 10 van onderwerpen die nodig onderzocht moeten worden. Jij kunt ons daarbij helpen. We zijn op zoek naar twintig ouders van kinderen met een aangeboren, lichamelijke handicap.

Ouders die het belangrijk én leuk vinden om mee te denken over nieuw onderzoek. Omdat kinderen met een handicap in heel verschillende gezinnen opgroeien, vinden we het belangrijk dat de twintig ouders in de groep ook verschillend zijn (verschillende leeftijd van het kind, verschillende handicaps, verschillen in opleiding, verschillen in woonplaats etc). 

Wat kunnen wij je geven?

 

  • Invloed op de onderzoeken naar kinderen met een aangeboren lichamelijke handicap
  • Een bijdrage aan betere zorg voor onze kinderen
  • € 50 per bijeenkomst + reiskosten (€ 0,19/km) 

Wat vragen wij van jou?

 

  • Je vindt het leuk om met andere ouders te zoeken naar onderwerpen die onderzocht moeten worden
  • Je hebt een eigen mening, maar kunt ook goed samenwerken en luisteren naar anderen
  • Je kunt verder kijken dan alleen je eigen situatie, samen praten we immers voor alle ouders van een kind met een handicap
  • Je kunt maandagavond 13 maart naar Utrecht komen voor de eerste van twee bijeenkomsten

 

Lijkt het je wat om mee te bepalen waar onderzoekers over na moeten denken, stuur ons dan een mailtje, waarin je iets vertelt over je achtergrond, en de leeftijd en de handicap van je kind meldt. Je kunt je mailtje sturen naar katja@bosk.nl met als onderwerp: "ouders denken mee". De deadline is 23 februari. Aan Katja kun je ook eventuele vragen stellen. Heel erg bedankt! Samen werken we aan een betere toekomst voor onze kinderen!

 

Meer informatie vind je op deze website.

Naar overzicht