Word lid!
6 maart 2019

23 maart: bijeenkomst jongerenteam Dat Kan Ik Zelf Wel

Heb je een lichamelijke beperking en ben je tussen de 9 en 19 jaar oud? Doe mee aan de campagne Dat Kan Ik Zelf Wel en kom op zaterdag 23 maart naar de bijeenkomst in Utrecht.

Hoe laat jij weten aan je vrienden, vriendinnen, ouders, docenten en andere mensen in je omgeving dat jij zelf het heft in handen hebt? En niet altijd hulp nodig hebt?

 

Het team bestaat uit een groep enthousiaste jongeren met een lichamelijke beperking. Zij onderzoeken hoe het zit met 'zelf doen omdat je het zelf wel kunt'. Zij verwerken hun ervaringen in filmpjes, interviews, foto's en in andere creatieve vormen. Al dit materiaal vormt de basis van de een campagne voor andere jongeren met een lichamelijke beperking.

Aanmelden

We zijn al bezig, maar er zijn nog een paar plekken vrij in het designteam voor jongeren tussen 9 en 19 jaar, met een lichamelijke beperking! Wil je meedoen op 23 maart? Meld je aan via diana@bosk.nl

 

Ook ouders van kinderen met een lichamelijke beperking zijn van harte welkom. Hoe geef jij als ouder je kind regie over zijn of haar leven? Praat, denk mee in het ouderteam en meld je aan via diana@bosk.nl. Het ouderteam komt ook bij elkaar op 23 maart in Utrecht.

 

Download de flyer of geef 'm door aan een vriend of vriendin.

 

Zie ook elders op deze site

 

 

Naar overzicht