Word lid!
7 februari 2019

Even voorstellen: Katrin Sturhan

Sinds begin 2019 is Katrin Sturhan de nieuwe vrijwilligerscoördinator van CP Nederland, Spina Bifida en Hydrocephalus Nederland, EMB Nederland of Schisis Nederland (voorheen BOSK).

Sinds begin januari heb ik de taken van Sabrina Wolffenbuttel als vrijwilligerscoördinator overgenomen. Reden genoeg om me even in het kort aan jullie voor te stellen. Ik ben Katrin Sturhan, 53 jaar, kom oorspronkelijk uit Duitsland, maar woon al bijna 17 jaar in Nederland. Ik heb een zoon van 15, we delen een huis in het zuiden van Utrecht met een vriendin en haar zoon. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, dans ik salsa, zing ik in een vrouwenkoor en programmeer ik live muziek in een Spaans restaurant.

Met vrijwilligers samen te werken vind ik leuk en motiverend. Het is prachtig als mensen zich in hun vrije tijd voor anderen inzetten. Daarom heb ik ook al eerder als vrijwilligerscoördinator gewerkt, in de zorg, in de culturele sector en in de ontwikkelingssamenwerking. Graag wil ik me samen met mijn collega's ervoor inzetten om het opstarten van de vier nieuwe verenigingen goed te laten verlopen. Het wordt een spannend jaar en ik heb er zin in.

Ik kijk ernaar uit om met jullie kennis te maken en ga zeker veel van jullie leren. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Met hartelijke groet, Katrin Sturhan

Naar overzicht