Word lid!
7 februari 2019

12-14 april: verzorgd weekend in Drenthe voor leden

Zijn er leden die graag met hun gezin een weekendje uit willen als voorproefje voor de vakantie? Dankzij een gift bieden we een geheel verzorgd weekend aan in de Kibbelhof in Drenthe.

bron: kibbelhof.nlAl twee jaren hebben we er met veel succes een weekend georganiseerd: de Kibbelhof (nieuw venster). Het ligt vlak bij de Kibbelkoele, een recreatieplas waar je met de rolstoel zelfs tot het water kunt. Het is prachtig verblijven voor gezinnen en kinderen. De locatie is ook geheel aangepast.

 

Wij kunnen dit uitje geheel verzorgd aanbieden aan leden voor 10 euro per persoon, met slaapkamers voor 2, 3 en voor 4 personen. 

Voor wie?

Voor leden van CP Nederland, Schisis nederland, Spina Bifida en Hydrocephalus Nederland of EMB Nederland (voorheen BOSK). Voor de kinderen die samen met hun brusjes daar kunnen genieten. Voor de ouders, even ertussenuit in een ontspannen "onder ons "sfeer. En ook voor de PGB-ers die jullie mee mogen nemen, als je dat handig vindt en die elkaar dan ook kunnen ontmoeten. 

Meer info en aanmelden

Het weekend duurt van 12 april, vanaf 16.00 uur tot zondag 14 april 16.00 uur. Er is plaats voor 40 personen (volwassenen en kinderen). We kijken hoeveel aanmeldingen er komen want het mag ook met minder personen (ongeveer 5 of 6 gezinnen met kinderen beneden de 16 jaar).

 

Voorstel is om de warme maaltijd gezamenlijk rond half zes te gebruiken en voor lunch en ontbijt maken we een buffetopstelling en kan men in overleg al of niet gezamenlijk eten. Maar we denken dat jullie zelf moeten bekijken hoe je de dagen verder in wilt delen. Ieder gezin is weer anders!

 

Een kampvuur/sauna/hot tub is ook te gebruiken in overleg.

 

Aanmelden kan via dit formulier. Stuur dit op naar Ida Vos (voorheen voorzitter BOSK Drenthe) en gastvrouw tijdens dat weekend, Kerkweg 5 7933 TP Pesse, of: ida@vos-pesse.nl 

Naar overzicht