Word lid!
10 mei 2018

Luisterboek cadeau-app

In de Week van het Luisterboek (9-19 mei) vind je in de cadeau-app het gloednieuwe luisterboek van 'Ik kan er nét niet bij', voorgelezen door Rik van de Westelaken, het aangrijpende persoonlijke verhaal van Sander Verheijen over zijn tweeling. Sander is de vader van Maurits en Willem: Willem heeft cerebrale parese en Maurits autisme.

Stilzwijgen

Het tweede luisterboek uit de cadeau-app 'Stilzwijgen' is een kort spannend verhaal van thrillerschrijfster Anita Terpstra dat wordt voorgelezen door cabaretière Carolien Borgers. Je kunt de cadeau-app tijdens de Week van het Luisterboek gratis downloaden via de App Store en de Google Play Store. De app is de moeite waard voor ouders/verzorgers van kinderen met cerebrale parese.

 

Luisterboek Award 

Een jury van 100 liefhebbers van luisterboeken beoordeelt de longlist bestaande uit 24 genomineerde luisterboeken, samengesteld door de partners van de Week van het Luisterboek. De shortlist bestaat uit 5 luisterboeken. Op 8 mei worden deze bij Tijd voor MAX om 19:00 uur op NPO 1 bekendgemaakt. Een week later is bekend wie de winnaar is. De Hebban Luisterboek Award is een prijs voor de voorlezer én voor de auteur van het boek.

Naar overzicht