Word lid!
17 mei 2018

Vertrek Martijn Klem als directeur van de BOSK

Met ingang van 15 augustus 2018 wordt Martijn Klem de nieuwe directeur van Revalidatie Nederland, de branchevereniging van de revalidatie-instellingen in Nederland. Hij volgt Gerton Heyne op die vanaf januari 2018 als interim-directeur leiding heeft gegeven aan Revalidatie Nederland.

De afgelopen zeven jaar was Martijn Klem onze directeur. "Met heel veel voldoening heb ik mij de afgelopen 7,5 jaar ingezet voor onze achterban en voor de leden van de BOSK in het bijzonder. Bij Revalidatie Nederland krijg ik de kans op een andere manier voor mensen met een handicap te werken. Vanaf half augustus zal ik als directeur van Revalidatie Nederland met revalidatie-instellingen kijken hoe wij de zorg en ondersteuning verder kunnen verbeteren."

Martijn is vanuit zijn rol bij de BOSK betrokken geweest bij de ontwikkeling van de toekomstscenario's van Revalidatie Nederland. Martijn: "Ik kijk er enorm naar uit om de toekomstscenario's met de leden uit te werken. Verdere ontwikkeling van innovaties, patiëntbetrokkenheid en nauwere samenwerking met revalidatie-partners biedt grote kansen waar ik me als nieuwe directeur van Revalidatie Nederland graag voor wil inzetten".

Dorine Wekking, voorzitter Revalidatie Nederland: "Ik ben blij met Martijn als nieuwe directeur en zie uit naar de samenwerking. Dat hij de sector kent is van meerwaarde. We gaan een volgende stap zetten in de versterking en modernisering van de vereniging, alles natuurlijk ten behoeve van de kwaliteit van zorg".

Naar overzicht