Word lid!

16 oktober: Metamorfosedag voor jongens en meiden met een schisis

Make-up van visagist Leco van Zadelhoff, nieuwe kleding, een hip en modieus gestyled kapsel en op je best op de foto. Klinkt als een dag uit het leven van een celebrity, maar het kan een dag uit jouw leven zijn! Want voor 30 jongens en meiden met een schisis organiseren wij voor de zevende keer de Metamorfosedag, in Den Haag.

Schisis Nederland organiseert samen met Marjan Kloen van schisisteam Nijmegen en de Haagse Hogeschool op 16 oktober de Metamorfosedag. 

En jij kunt erbij zijn!

Je ontmoet dan visagist en hairstylist Leco van Zadelhoff. Hij verzorgt het uiterlijk van veel bekende Nederlanders en televisiesterren en is vaak te zien bij RTL Boulevard. En wil je graag een huidadvies, dan stel je je vraag aan één van de aanwezige studenten van de opleiding Huidtherapie van de Haagse Hogeschool. Je krijgt kledingadviezen en natuurlijk kun je je haar laten stylen door studenten van de Kappersakademie Amsterdam.

We zorgen voor toffe kledingstukken, die je na afloop mee naar huis mag nemen! Aan het eind word je Metamorfose vastgelegd door een fotograaf om je op je allermooist te fotograferen. Deze foto kun je na de metamorfose voor een klein bedrag bij ons kopen.

We sluiten de dag af met een echte catwalk.

Meld je aan voor 19 september

Er is maar plek voor dertig jongens en meiden tussen de 13 en 18 jaar. Dus heb je zin in een gezellige dag, vul dan meteen het bijgevoegde formulier in. Het is belangrijk dat je alle vragen beantwoordt bijvoorbeeld om de juiste kleding te krijgen of om de aanwezige pers goed te informeren. Na aanmelding laten we je snel weten of je tot de gelukkigen behoort en als dat zo is, ontvang je alle praktische informatie.

 

Heb je nog vragen, neem dan even contact op met Katja Ronkes Agerbeek van Schisis Nederland (030) 245 9090, info@bosk.nl.

Hopelijk tot oktober!

Naar overzicht