Word lid!
15 mei 2019

Oproep studenten+

Heb je een beperking en volg je een opleiding in het mbo of hoger onderwijs (ho)? Loop je met je opleiding weleens ergens tegenaan? Dan heeft Ieder(in) jouw hulp nodig.

Vragenlijst studenten+

Wordt er genoeg rekening gehouden met jouw beperking? Krijg jij de ondersteuning die past? Was het bijvoorbeeld makkelijk om een woning te vinden? Of ben je weleens ongelijk behandeld? Ieder(in) heeft een vragenlijst opgesteld om in kaart te brengen wat er speelt onder studenten met een beperking. Met de resultaten wil Ieder(in) bespreekbaar maken waar jullie tegenaan lopen bij diverse ministeries, de ministers en in de Tweede Kamer.

 

Laat je stem horen en vul de vragenlijst in! Dit kost maar acht minuten. Je gegevens worden anoniem verwerkt.

 

En als je toch bezig bent, zet dan 11 juni in je agenda. Dan is er een bijeenkomst waarbij Ieder(in) samen met de Landelijke Studenten Vakbond, ISO, Handicap + Studie en FNO Jongerenpanel wat dieper ingaat op bepaalde knelpunten en oplossingen. Meld je aan via de mail. Het verslag van de vorige bijeenkomst lees je hier. Voor studenten in het mbo wordt ook een bijeenkomst georganiseerd. Stuur een mail als je hiervan op de hoogte wilt worden gehouden.

Naar overzicht