Word lid!
5 februari 2019

Denken & Tanken: denktank voor leuk studentenleven met beperking

Denken & Tanken is een denktank van studenten met en zonder beperking in Utrecht. Zij willen dat studenten met én zonder een beperking ook een leuk studentenleven hebben. Je kunt lid worden en meepraten.

Ruim een jaar geleden vonden een aantal studenten, sommige met en sommige zonder beperking, dat het tijd was om een denktank op te richten. Een denktank waarbij ze streven naar (en zorgen voor) een leuk studentenleven, voor Utrechtse studenten met én zonder beperking.

 

Hiervoor proberen de studenten op het gebied van financiën, wonen, werken en sociaal studentenleven te verbeteren. Het wordt daarbij geholpen door de professionals van het Stedelijk Overleg Lichamelijk Gehandicapten Utrecht (Solgu). Inmiddels is het initiatief omgedoopt tot 'Denken en Tanken'.

Enquête

De betrokken studenten willen zich nu vooral richten het verbeteren van het sociale leven voor studenten met een beperking. Maar daarvoor willen ze eerst weten waar de problemen liggen, als ze er überhaupt al zijn. Om dit te achterhalen, hebben ze een enquête opgezet.

 

Ben je ook student in Utrecht met óf zonder een handicap? Vul dan deze enquête in! Zo help je het Utrechtse studentenleven inclusief te maken. Ga naar de enquête (nieuw venster).

Meer weten? Lid worden?

Je kunt ook lid worden van Denken en Tanken. Lijkt het je interessant om mee te brainstormen over het onderwerp? Laat het ze dan weten! Er wordt ook geborreld - vandaar 'Denken en Tanken'. Dus gezellig is het ook! Bekijk ook de video op deze pagina. Aanmelden kan bij Roos Hoelen, r.hoelen@solgu.nl.

Naar overzicht