Word lid!
12 maart 2019

It Sailhûs: toegankelijk genieten van Friesland en de Friese Meren

Zeilen kan vanuit het volledig toegankelijk watersportcentrum It Sailhûs in het Friese watersportdorp Elahuizen, direct aan het water. Speciaal voor leden van CP Nederland, EMB Nederland, Schisis Nederland en Spina Bifida en Hydrocephalus Nederland heeft SailWise een kennismakingsaanbod.

het gebouwJe kunt zo wegzeilen of op het grote terras aan de haven genieten van het prachtige uitzicht, de fiets pakken en genieten van het afwisselende landschap of één van de vele historische dorpen of steden bezoeken. It Sailhûs is een fantastische uitvalsbasis voor iedereen.

 

appartement van it SailhûsBoek samen met vrienden of familie een prachtig, volledig toegankelijke 4- tot 6- persoons vakantiewoning of de groepsaccommodatie. It Sailhûs is rolstoeltoegankelijk en is voorzien van alle comfort en de benodigde aanpassingen (hoog/laag bedden en sanitair, tilliften en toegankelijke keukens).

 

Speciaal voor leden van CP Nederland, EMB Nederland, Schisis Nederland en Spina Bifida en Hydrocephalus Nederland heeft SailWise een kennismakingsaanbod: je krijgt 10% korting op de huurprijs van de appartementen in de periode november t/m april. Voor meer informatie over It Sailhûs en de appartementen, zie www.itsailhus.nl (nieuw venster). Of neem contact op met Carola Waalwijk: boekingen@sailwise.nl of bel met 06-10028408

Naar overzicht