Word lid!
26 juni 2019

Zeildagen LAATSTE KANS

LAATSTE KANS!!! Meld je aan voor de zeildagen voor mensen met een beperking op vrijdag 28 of zaterdag 29 juni. Na komend weekend wordt gekeken of er minimaal 20 deelnemers per dag zijn en of de zeildagen doorgaan. Zegt het voort………!


Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni 2019 vinden op het Amstelmeer de zeildagen plaats voor mensen met een beperking. De twintigste editie van de zeildagen wordt wederom georganiseerd door Watersportvereniging Amstelmeer (WVA), de Marine Watersport Vereniging (MWV) en Team Sportservice Den Helder/Schagen.

 

Iedereen, ongeacht leeftijd en beperking is van harte uitgenodigd zich voor deze zeildagen aan te melden. Er is plaats voor veertig deelnemers per dag. Of u één van de gelukkigen bent, hoort u uiteraard op tijd. Met gewone (niet aangepaste) zeilboten, is het tijdens het zeilen op sommige momenten wel improviseren geblazen. Rolstoelgebruikers worden soms uit hun rolstoel in de zeilboot getild. Voor de zeildag vragen wij een bedrag van € 12,50 per deelnemer. Deelnemers die vanwege hun beperking een begeleider nodig hebben, kunnen dat aangeven. Van de begeleider vragen wij hetzelfde bedrag voor de hele dag.

 

Alle deelnemers worden tussen 08:30 uur en 09:00 uur verwacht in het clubgebouw van WV Amstelmeer, De Haukes 2 te Westerland (vlakbij Hippolytushoef), waar een kopje koffie of thee zal klaarstaan. Bij aankomst in het clubgebouw dient het inschrijfgeld van € 12,50 te worden voldaan (graag gepast betalen). In het clubgebouw is géén invalidentoilet aanwezig.

 

Na de ochtend gezeild te hebben, is er voor de liefhebbers een nasimaaltijd in het clubhuis van WV Amstelmeer. Na de nasimaaltijd, gaan we weer gezamenlijk het water op tot ongeveer 16:00 uur. Na het ontschepen is het mogelijk om in de kantine na te praten.

De organisatie verzoekt iedereen om warme kleding aan te trekken, daarnaast moeten de deelnemers regenkleding of zeilkleding en een pet meenemen. Wij adviseren ook om een tweede set kleding en zonnebrandcrème mee te nemen. Het dragen van een zwemvest, waar de organisatie zorg voor draagt, is verplicht.

 

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de zeildagen? Geef je dan zo snel mogelijk op, want vol = vol.
Deelname aan de zeildagen is geheel voor eigen risico. Aanmelden kan digitaal.

Naar overzicht