Word lid!

Contact

Hoe kun je contact opnemen met de BOSK?

Bel ons op: 030 – 245 90 90 (maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur).
Stuur een e-mail: info@bosk.nl.
Of schrijf een brief: BOSK, Postbus 3359, 3502 GJ Utrecht

 

Waar vind je de BOSK?
Churchilllaan 11 

8e verdieping

3527 GV Utrecht
Download hier onze routebeschrijving

 

Online vind je de BOSK op Twitter, Facebook, YouTube, Flickr, LinkedIn en Instagram.

 

Rekeningnummer

IBAN: NL92 ABNA 0816484473 t.n.v. BOSK, Utrecht, Kamer van Koophandel: 40407276

Voor journalisten

Journalisten die op zoek zijn naar informatie over ons of onze activiteiten, staan we graag te woord. Op werkdagen kun je ons bellen op 030 245 90 90 (tussen 10.00 en 16.00 uur) of mailen (info@bosk.nl). Is het urgent, neem dan contact op via 06 37318410.

 

Voor professionals en instellingen

Ben je arts, zorgverlener, onderzoeker of op een andere manier professioneel betrokken bij mensen met een aangeboren lichamelijke handicap? Je kunt dan het beste contact opnemen met een van de ervaringsteams. Klik voor hun contactgegevens op de specifieke aandoeningspagina's in de menubalk boven.

 

Voor bedrijven en organisaties die de BOSK willen steunen

Ben je een ondernemer of medewerker van een bedrijf of organisatie? En vind je de BOSK net zo'n prachtige organisatie als wij? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee over mogelijkheden voor sponsoring of andere vormen van ondersteuning voor de BOSK.

 

Advertenties en banners

Jouw advertentie in ons magazine of je banner op onze website of online nieuwsbrief? Daarmee sponsor je de informatievoorziening aan onze leden. Dat zijn niet alleen mensen met een lichamelijke handicap, maar ook hun directe omgeving èn professionals in de zorg (zowel individuen als instellingen). Interesse? Neem dan contact op met de hoofdredacteur Corine van Rijswijk of overleg direct met ons mediabureau Van Vliet over de mogelijkheden en ons bereik. De accountmanager is Luciène Paap, zandvoort@bureauvanvliet.com, tel: 023 5714745.

 

Lid van Ieder(in)

De BOSK is lid van Ieder(in), de koepelorganisatie van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Tweehonderdvijftig organisaties zijn aangesloten bij Ieder(in).

Opzeggen lidmaatschap BOSK

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk voor het einde van het voorafgaande kalenderjaar via info@bosk.nl of per brief. Vermeld svp. naam, adres en lidmaatschapsnummer.