Word lid!

BOSK Winterweek

Jaarlijks organiseren we twee winterweken in het Oostenrijkse Au. In 2020 van 1 februari tot 8 februari (VOL) en van 28 februari tot en met 7 maart. Wees er wel snel bij met de aanmelding, want het aantal plaatsen is beperkt!

De reis naar Au wordt gemaakt met een grote touringcar en een rolstoelbus voor de mensen die niet op een gewone busstoel kunnen zitten.


Accommodatie
Je verblijft met de groep in Hollandheim, een geheel aangepast groepsvakantiehuis met rolstoelhellingbaan, rolstoellift, aangepaste toiletten en badkamers en overal voldoende manoeuvreerruimte voor rolstoelen. Er zijn slaapkamers voor 4, 6 of 8 personen, voor grotere gezinnen is er vaak een eigen kamer mogelijk. Er staan stapelbedden op de kamers.

 

De reis wordt begeleid door enthousiaste vrijwilligers die ondersteunen bij activiteiten, verzorgen de maaltijden en er zijn vrijwillige zorgprofessionals voor de benodigde verpleegkundige zorg.

Voor wie?
De reis is geschikt voor gezinnen en (jong) volwassenen. Je kunt alleen mee, maar ook met een vriend(in) of familielid. De BOSK Winterweek is voor BOSK-leden of mensen die lid willen worden van de BOSK.

Kosten
De prijs voor de reis is €650,00 p.p. hierbij is inbegrepen het vervoer naar Au, het verblijf in Hollandheim, alle maaltijden, koffie, thee of limonade (overige drankjes komen voor eigen rekening), 1 dag ski/langlaufles, materiaalhuur (ski's, schoenen, stokken, helmen), de excursies in de buurt. Er zijn diverse excursies voor de gasten met beperkingen. 

Programma
Je kunt deze week leren skiën, langlaufen of sleeën (reissom is incl. 1 dag les). Diegene die niet gaan langlaufen, snowboarden of bi-uniquen gaan in groepsverband een tocht maken over de loipes met de aangepaste sleeën. Naast het sleeën zijn er dagelijks groepsactiviteiten. Kinderen die te klein zijn voor kinder-skilessen, kunnen gebruik maken van de kinderopvang bij de skipiste.

 

Aanmelden

Je kunt je via deze link aanmelden voor deelname aan de Winterweek.

 

Vragen of meer informatie, mail naar: boskwinterweek@gmail.com.

 

"Gewoon doen" aldus moeder Renate van 't Hooft - lees hier haar verhaal. 

 

Verslag van de Winterweek 2016

 

Verslag van de Winterweek 2015