Word lid!

BOSK Winterweek

Jaarlijks organiseert de BOSK een winterweek in het Oostenrijkse Au. Aankondiging van de reis vindt plaats in BOSK Magazine en in BOSK Nieuws op deze website. Hou het in de gaten en wees er wel snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

De reis naar Au wordt gemaakt met een grote touringcar en een rolstoelbus voor de mensen die niet op een gewone busstoel kunnen zitten.

Accommodatie
Je verblijft met de groep in Hollandheim, een geheel aangepast groepsvakantiehuis met rolstoelhellingbaan, rolstoellift, aangepaste toiletten en badkamers en overal voldoende manoeuvreerruimte voor rolstoelen. Er zijn slaapkamers voor 4, 6 of 8 personen, voor grotere gezinnen is er vaak een eigen kamer mogelijk.

De reis wordt begeleid door enthousiaste vrijwilligers die ondersteunen bij activiteiten, verzorgen de maaltijden en er zijn vrijwillige zorgprofessionals voor de benodigde verpleegkundige zorg.

Voor wie?
De reis is geschikt voor gezinnen en (jong) volwassenen. Je kunt alleen mee, maar ook met een vriend(in) of familielid. De BOSK Winterweek is voor BOSK-leden of mensen die lid willen worden van de BOSK.

Kosten
De prijs voor de reis is €650,00 p.p. hierbij is inbegrepen het vervoer naar Au, het verblijf in Hollandheim, alle maaltijden, koffie, thee of limonade (overige drankjes komen voor eigen rekening), ski/langlaufles, materiaalhuur (ski's, schoenen, stokken, helmen), de excursies in de buurt. Er zijn diverse excursies voor de gasten met beperkingen. Voor de zitskiërs zijn ook de skipassen inbegrepen.

Programma
Je kunt deze week leren skiën, langlaufen of sleeën. Gedurende de vakantieweek wordt door degenen die niet gaan langlaufen, snowboarden of bi-uniquen gedurende een ochtend of middag in groepsverband een tocht over de loipes gemaakt met de aangepaste sleeën. Naast het sleeën zijn er dagelijks groepsactiviteiten. Kinderen die te klein zijn voor kinder-skilessen, kunnen gebruik maken van de kinderopvang bij de skipiste.

 

Vragen over de reis, het verblijf of programma? Deze kun je stellen aan Bram Overweg via boskwinterweek@gmail.com.

Vragen over de aanmelding kun je stellen aan Sabrina Wolffenbuttel via sabrina@bosk.nl.

 

De inschrijving voor de BOSK Winterweek 2018 is geopend en kan via dit aanmeldformulier

 


Verslag van de Winterweek 2016

 

Verslag van de Winterweek 2015