Word lid!

BOSK Winterweek

Update 5/11: Laatste plekken nog vrij voor de BOSK Winterweek, meld je nu aan!

Jaarlijks organiseert de BOSK een winterweek in het Oostenrijkse Au. Aankondiging van de reis vindt plaats in BOSK Magazine en in BOSK Nieuws op deze website. Hou het in de gaten en wees er wel snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

De reis naar Au wordt gemaakt met een grote touringcar en een rolstoelbus voor de mensen die niet op een gewone busstoel kunnen zitten.

Accommodatie
Je verblijft met de groep in Hollandheim, een geheel aangepast groepsvakantiehuis met rolstoelhellingbaan, rolstoellift, aangepaste toiletten en badkamers en overal voldoende manoeuvreerruimte voor rolstoelen. Er zijn slaapkamers voor 4, 6 of 8 personen, voor grotere gezinnen is er vaak een eigen kamer mogelijk.

De reis wordt begeleid door enthousiaste vrijwilligers die ondersteunen bij activiteiten, verzorgen de maaltijden en er zijn vrijwillige zorgprofessionals voor de benodigde verpleegkundige zorg.

Voor wie?
De reis is geschikt voor gezinnen en (jong) volwassenen. Je kunt alleen mee, maar ook met een vriend(in) of familielid. De BOSK Winterweek is voor BOSK-leden of mensen die lid willen worden van de BOSK.

Kosten
De prijs voor de reis is €650,00 p.p. hierbij is inbegrepen het vervoer naar Au, het verblijf in Hollandheim, alle maaltijden, koffie, thee of limonade (overige drankjes komen voor eigen rekening), 1 dag ski/langlaufles, materiaalhuur (ski's, schoenen, stokken, helmen), de excursies in de buurt. Er zijn diverse excursies voor de gasten met beperkingen. 

Nieuw dit jaar is de korting welke je ontvangt als je je met 3 personen of meer aanmeldt. De korting is van toepassing voor gezelschappen met max. 1 persoon met een beperking (dus een gezin of met je vrienden/ familieleden). 

Programma
Je kunt deze week leren skiën, langlaufen of sleeën (reissom is incl. 1 dag les). Diegene die niet gaan langlaufen, snowboarden of bi-uniquen gaan in groepsverband een tocht maken over de loipes met de aangepaste sleeën. Naast het sleeën zijn er dagelijks groepsactiviteiten. Kinderen die te klein zijn voor kinder-skilessen, kunnen gebruik maken van de kinderopvang bij de skipiste.

 

Vragen of meer informatie, mail naar: boskwinterweek@gmail.com.

 

De inschrijving voor de BOSK Winterweek 2019 kan via dit aanmeldformulier

 

"Gewoon doen" aldus moeder Renate van 't Hooft - lees hier haar verhaal. 

 

Verslag van de Winterweek 2016

 

Verslag van de Winterweek 2015