Word lid!

Ervaringsteams

Onze ervaringsteams zijn hét gezicht van de vernieuwde BOSK. De teams bestaan uit verschillende mensen die één ding gemeen hebben: hun persoonlijke ervaring met een specifieke handicap. Ze hebben zelf bijvoorbeeld cerebrale parese of een schisis, of hun (klein)kind is geboren met deze aandoening. Ook vrijwilligers met een professionele achtergrond zijn lid van deze ervaringsteams, zoals zorgverleners, onderzoekers en studenten.

 

De kracht van onze ervaringsteams is juist die verscheidenheid. Iedereen brengt zijn eigen ervaringsdeskundigheid en zijn eigen talenten mee. De een kan goed organiseren en analyseren, de ander schrijft graag of is een kei in fondsenwerving. Samen zijn ze bij uitstek geschikt om activiteiten te organiseren voor mensen met diezelfde handicap.

 

Onze eerste ervaringsteams zijn in 2014 enthousiast van start gegaan. Je zult ongetwijfeld nog horen welke activiteiten zij organiseren voor mensen met cerebrale parese, spina bifida en hydrocephalus, en schisis. Ervaringsteams rond andere handicaps zullen zo snel mogelijk volgen.

 

Is zo'n ervaringsteam iets voor jou? Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd je erin steekt en welk talent jij graag wilt inzetten. Kijk direct even bij onze vacatures!