Word lid!

Sander Verheijen

Woonplaats: Lisse

Hallo,

Hoi, ik ben Sander Verheijen en ik ga in november een aantal blogs voor jullie schrijven. De directe aanleiding hiervoor is een heel persoonlijk boek dat ik schreef met de titel 'Ik kan er nét niet bij'. In deze blogreeks zal ik jullie daar meer over vertellen.

Ik ben tien jaar samen met Jip en na de nodige moeite werden we in 2012 de ouders van een prachtige tweeling. Onze zoons hebben in hun prille leventjes, ze worden deze maand vijf jaar, iets minder geluk gehad dan wij. Zoon Willem heeft CP en zoon Maurits heeft klassiek autisme. Onze hond Gillmore, een kruising van iets-met-labrador, haalden we uit Spanje en maakt ons gezinnetje compleet.

Mijn blogs

sander2017

Ze doen het nog

Sander is vader van een bijzondere tweeling. Willem heeft cerebrale parese en Maurits klassiek autisme. Ze worden volgende week vijf jaar. Over zijn eerste jaren als vader van deze zorgtweeling schreef Sander het boek 'Ik kan er nét niet bij'. Speciaal voor de BOSK schrijft hij deze maand een aantal blogs. Dit is de derde.

Lees meer
sander2017

Je moet door

Sander is vader van een bijzondere tweeling. Willem heeft cerebrale parese en Maurits klassiek autisme. Ze worden volgende week vijf jaar. Over zijn eerste jaren als vader van deze zorgtweeling schreef Sander het boek 'Ik kan er nét niet bij'. Speciaal voor de BOSK schrijft hij deze maand een aantal blogs. Dit is de tweede.

Lees meer
sander2017

Vooroordelen

Ze oordelen zonder te denken. Zonder de afleiding van een of ander inlevingsvermogen. Hard en meedogenloos. Ik was er zelf soms ook zo een.

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.