Word lid!

Hannah Keeman

Woonplaats: Bergeijk
Hobbies: Lezen, Schrijven, Reizen,
Interesse: Nieuws, Literatuur, Dieren, Reizen

Hallo,

Mijn naam is Hannah, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn man en 2 katten in Bergeijk (Noord Brabant). Ik ben geboren met Spina bifida, waardoor ik bijna volledig rolstoelgebonden ben en daarnaast ook neurologische, urologische en orthopedische klachten heb.

Samen met mijn man ben ik eigenaar van onze webshop Acolyte Trading Cards. In deze webshop verkopen wij ruilkaarten en toebehoren voor het spel Magic The Gathering.
In mijn vrije tijd reis ik graag met mijn man naar grote steden of andere landen. Ook lees ik veel boeken en schrijf ik eigenlijk altijd al graag. In de zomer ben ik vooral te vinden op terrassen, om lekker met een koud drankje van de zon te genieten.

Mijn blogs

Hochzeit Hannah 156

Bekeuring in de supermarkt

Toen ik na veel wikken en wegen heb besloten om mijn scootmobiel in te ruilen voor een Van Raam Easy Rider driewieler, besloot ik hem na levering meteen uit te proberen. De eerste rit met deze fiets bleek leuker en spannender te worden dan ik ooit had verwacht. De eerste keer boodschappen doen met de fiets, en ik had bijna mijn eerste bekeuring te pakken!

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.