Word lid!

Rebecca Rensen

Woonplaats: Tilburg

Hallo,

Ik ben Rebecca Rensen, 26 jaar, geboren en getogen in de Noord-Brabantse plaats Tilburg. Door een zuurstofgebrek tijdens mijn geboorte heb ik cerebrale parese. Hierdoor is mijn spraak vertraagd en heb ik trillingen in mijn linkerarm en rechterbeen.
Of ik dit zie als een enorme beperking? Absoluut niet! Ik sta (over het algemeen) erg positief in het leven en wil dan ook graag zo veel mogelijk uit het leven halen!
Ik hou erg van gezelligheid, doe graag leuke dingen met mijn lieve familie en vrienden! Daarnaast heb ik een super leuke baan!

Af en toe kom ik tijdens mijn leven (met cp) dingen tegen wat kan leiden tot genânte, frustrerende, onbegrijpelijke maar tevens hillarische ervaringen! Deze ervaringen wil ik graag met jullie delen!

Mijn blogs

DSC00490

Ik kan er toch niet omheen!

''Rebecca, wat is er nou precies met je aan de hand?'' Het aantal keer dat ik die vraag heb gehad kan ik op één hand tellen.

Lees meer
DSC00490

Overwinning, wat voelt het elke keer goed!

Het is lang geleden dat ik een blog geschreven heb. Puur omdat er de laatste tijd geen aanleiding was om over te schrijven. Tot vandaag. Een héél simpel ding voor vele mensen, voor mij een hele grote opgave!

Lees meer
DSC00490

Woonwensen

Ik vertelde in mijn vorige blog over het zoeken en vinden van een passende vervolgopleiding. Daar hebben mijn ouders en ik ontzettend veel energie ingestoken. Waar we ook veel energie in hebben gestoken is het onderwerp wonen / een eigen huis.

Lees meer
DSC00490

Een héél goed eind

De zoektocht naar de juiste opleiding en bijbaan was niet altijd even makkelijk. Toch is het uiteindelijk gekomen tot een héél goed eind!

Lees meer
DSC00490

Evenwicht op de ski's

skiën kost mij veel energie en zorgt voor extra veel spanning in mijn lichaam. Maar het is zo leuk dat dit het me allemaal waard is!

Lees meer
DSC00490

Hé, kunt u het zien?

Soms wil ik starende mensen vragen of ze het kunnen zien of dat ze misschien een brilletje nodig hebben? Maar dan besluit ik om het maar zo te laten en verder te lopen!

Lees meer
DSC00490

(On)zichtbare beperkingen

Toen ik afgelopen zomer met mijn vriend op reis was kreeg ik te maken met mijn meest frustrerende en gênantste ervaring ooit!

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.