Word lid!

Marieke van Heummen

Woonplaats: Nijmegen
Hobbies: wielrennen, zwemmen, kamperen, tekenen/schilderen, lezen

Hallo,

Mijn naam is Marieke van Heummen, een actieve vrouw van 37 jaar die maar moeilijk stil kan zitten. Bij mijn geboorte heb ik zuurstof tekort gehad waardoor ik een lichte vorm van Cerebrale Parese heb. De linkerkant van mijn lichaam is daardoor spastisch, maar ik laat me daardoor niet beperken.
21 juni ga ik de uitdaging aan om De Langste Dag Challenge te fietsen. Ruim 300 kilometer in 1 dag rond de provincie Noord-Holland om geld op te halen voor onderzoek naar- en behandeling van Cerebrale Parese.

In mijn blogs wil ik jullie graag een stukje meenemen in de voorbereiding voor deze tocht en de dingen waar ik tegenaan loop.

Mijn blogs

Geef

Van driewieler naar racefiets.

Begin januari dit jaar heb ik me ingeschreven voor de Langste Dag Challenge. Ruim 300 kilometer rond de provincie Noord-Holland vanuit Amsterdam. Ik zag het voorbij komen op Facebook en dacht: Ach, waarom ook niet? Dan heb ik een reden om deze winter mijn racefiets eens niet maanden aan de muur te laten hangen. Dat klinkt alsof het een eitje is, maar dat is het natuurlijk niet. Voor geen enkele fietser en zeker niet voor een fietser met Cerebrale Parese zoals ik.

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.