Word lid!

Marieke van Heummen

Woonplaats: Nijmegen
Hobbies: wielrennen, zwemmen, kamperen, tekenen/schilderen, lezen

Hallo,

Mijn naam is Marieke van Heummen, een actieve vrouw van 37 jaar die maar moeilijk stil kan zitten. Bij mijn geboorte heb ik zuurstof tekort gehad waardoor ik een lichte vorm van Cerebrale Parese heb. De linkerkant van mijn lichaam is daardoor spastisch, maar ik laat me daardoor niet beperken.
21 juni ga ik de uitdaging aan om De Langste Dag Challenge te fietsen. Ruim 300 kilometer in 1 dag rond de provincie Noord-Holland om geld op te halen voor onderzoek naar- en behandeling van Cerebrale Parese.

In mijn blogs wil ik jullie graag een stukje meenemen in de voorbereiding voor deze tocht en de dingen waar ik tegenaan loop.

Mijn blogs

Geef

Je kunt meer dan je denkt

Zo! Dat was de Langste Dag Challenge van 2019! 300 prachtige kilometers rond de provincie Noord-Holland in één dag om geld op te halen voor onderzoek naar- en behandeling van Cerebrale Parese. Het is inmiddels ruim een week geleden dat ik over de finish kwam. Zo’n monstertocht is me niet in de koude kleren gaan zitten. Ik moest even bijkomen voordat ik weer in de pen kon klimmen. In dit blog een kort verslag van de tocht, wat het mij opgeleverd heeft en natuurlijk wat de opbrengst tot nu toe is voor CP Nederland.

Lees meer
Geef

Passend sporten?

Nog minder dan 2 weken te gaan voor de Langste Dag Challenge. Op 21 juni ga ik 300 kilometer fietsen voor het goede doel (CP Nederland (voorheen BOSK)). Ik heb hard getraind. Met dit jaar al 3000 kilometer in de benen en ruim 170 uur op de fiets, ben ik er wel klaar voor. Voor bloggen had ik helaas wat minder tijd. Maar hier ben ik weer.

Lees meer
Geef

Van driewieler naar racefiets.

Begin januari dit jaar heb ik me ingeschreven voor de Langste Dag Challenge. Ruim 300 kilometer rond de provincie Noord-Holland vanuit Amsterdam. Ik zag het voorbij komen op Facebook en dacht: Ach, waarom ook niet? Dan heb ik een reden om deze winter mijn racefiets eens niet maanden aan de muur te laten hangen. Dat klinkt alsof het een eitje is, maar dat is het natuurlijk niet. Voor geen enkele fietser en zeker niet voor een fietser met Cerebrale Parese zoals ik.

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.