Word lid!

Rob de Werker

Woonplaats: Amstelveen
Hobbies: Fietsen, Politiek, Stamboom maken
Interesse: Mensen zijn een inspiratie bron voor mij.

Hallo,

In 1963 geboren op de mat van een ziekenhuis met, wat later bleek, spina bifida.
Inmiddels door opleidingen en werkervaringen een stuk verder. Niet ondanks en ook niet dankzij mijn beperking. Wel omdat ik ik ben en er altijd voor ga.
In 2015 wordt mijn thema extra: Opgeven is geen Optie.

Mijn blogs

Robmei2014 (2)

Klimmen met de jaren

Voor de tweede keer ga ik de Alpe d'Huez op, omdat het leuk is, omdat het kan. Een maatje meenemen is dan wel heel leuk en fijn.

Lees meer
Robmei2014 (2)

Opgeven is geen optie

Voor de tweede keer in mijn leven is het motto opgeven is geen optie. De eerste keer was iets meer als 51 jaar geleden. Ik ben direct naar het ziekenhuis gebracht en daar schijn ik een aantal maanden te hebben gelegen. Operaties hebben plaatsgevonden, en iedereen die wel eens een operatie heeft meegemaakt weet hoe spannend dat is. Je lichaam is aan het vechten, vechten om beter te worden of in het begin te overleven. Dat is mij blijkbaar gelukt, want ik kan zeggen dat er een tweede keer komt.

Lees meer
Robmei2014 (2)

De eerste week Steptember

De eerste week zit er op. Het team was dit jaar snel klaar, twee mannen, twee vrouwen. Ik ben teamleider en weet even geen naam, dan maar wat eigenlijk het meest voor de hand ligt, ‘we gaan er voor!’. En we gaan er ook voor, we willen dit tot een goed eind brengen.

Lees meer
Robmei2014 (2)

Het leven is wél leuk of is het wel leuk

Het gaat er niet om waar je bent, maar wat je bent en hoe je naar de wereld kijkt en omdat ik en jij en wij allemaal een stukje van de wereld zijn kijken we ook naar ons zelf.

Lees meer
Robmei2014 (2)

Herkenning? Of erkenning.

Het is weer Pasen geweest. Altijd, en dat zal wel nooit veranderen, is het de twee laatste dagen daarvoor druk op het winkelcentrum. En uitgerekend ik moet dan natuurlijk ook nog de boodschappen doen. Omdat ik weet dat het druk is heb ik dat al eerder gedaan, maar zo als gewoonlijk, toch nog een paar dingen vergeten. Dus even naar de supermarkt. Nou vergeet het maar.

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.