Word lid!

Petra van Boetzelaer

Woonplaats: Ede
Hobbies: Lezen, theater, spelletjes

Hallo,

Ik ben de moeder van Robert (13-11-1994) , hij heeft NAH sinds 1997. Op zoek naar informatie over speciaal onderwijs ben ik bij de BOSK terecht gekomen en sinds 2011 bestuurslid. Robert houdt van disco feesten, politie en muziek.
Ik ben geboren in Singapore waar ik tot mijn 17e heb gewoond. In Ede waar ik nu woon, heb ik de cliëntenraad Leerlingenvervoer opgezet. Momenteel (2015) ben ik op zoek naar een leuke woonvorm voor Robert.

Mijn blogs

PetravB

't Huis

Nu is het nog ‘dat huis’, straks wordt het zijn thuis. Tenminste, als alles goed gaat. Jawel, we hebben zowaar een huis gevonden waar Robert kan gaan wonen. En oh, wat hoop ik dat het nog heel lang zal gaan duren voor het zover is.

Lees meer
PetravB

'Gefeliciteerd, uw zoon wordt 18 jaar!’

Je zoon wordt 18 en je móét me toch een hoop papieren invullen… alsof hij opeens een heel ander soort mens is geworden, of zo. Terwijl er niets verandert, alleen zijn leeftijd.

Lees meer
PetravB

Kom het bestuur van de BOSK versterken!

Ik ben geen jurist, dokter of notaris maar wel een betrokken moeder van een zoon met een beperking. Als mijn zoon geholpen kan worden door iets wat ik doe of kan regelen, kunnen er vast ook anderen mee geholpen zijn, is over het algemeen mijn insteek.

Lees meer
PetravB

Op weg naar de staking in de Amsterdam ArenA

Dinsdag 6 maart, in de trein op weg naar de staking tegen het passend onderwijs in De ArenA, sprak ik met Robert door wat er stond te gebeuren. We mochten op het podium staan en iets zeggen over waarom ik, als ouder, en hij als leerling, tegen deze bezuinigingen zijn. Op mijn tas had ik het A4 postertje over de staking vastgeniet en in de trein kregen we veel samenzweerderige glimlachen toegeworpen.

Lees meer
PetravB

ICT toepassingen voor mensen met een beperking

Afgelopen zaterdag ben ik met Robert, zijn broertje en een vriend van Robert en zijn moeder naar de VG2.0 in Elst geweest. Oja, denkt u dan, natuurlijk, de VG2.0 “Ben jij al online?”

Lees meer
PetravB

Indicatie frustratie

Goedemorgen, met Petra van Boetzelaer, ik heb een vraag over de laatste indicatie van mijn zoon. ‘Oh, ik zie dat u een bezwaarschrift had ingediend, ik verbind u door met de afdeling bezwaren’. Nee, dat is niet nodig, ik wil alleen maar weten waarom de indicatie precies op zijn 18e verjaardag afloopt. Is dat het beleid van het CIZ ofzo ? ‘Nee, niet dat ik weet. Wacht, ik verbind u door met iemand anders’

Lees meer
PetravB

Volgend jaar weer Wigwamvakantie!

Ben je mal, ik hoefde in de vakantie niet ook nog eens met een heleboel gehandicapte medemensen te zijn. Juist niet! Aan Robert kan je niets zien, dus deden we in vakanties vaak alsof er niets aan de hand was. We gingen naar het strand, het zwembad, de dierentuin maar eigenlijk kon Robert nooit helemaal meekomen.

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.