Word lid!

Linda Visscher

Woonplaats: Haaksbergen
Hobbies: E-Hockey, shoppen, uiteten en andere gezellige activiteiten met vrienden/vriendinnen!

Hallo,

Mijn naam is Linda Visscher, ik ben 24 jaar en ik woon samen met mijn ouders en broertje in het Twentse Haaksbergen. In juli 2015 ben ik afgestudeerd als HBO Bedrijfskundige en sinds november 2015 werk ik met veel plezier als junior adviseur HRM bij Saxion Hogeschool in Enschede. Als gevolg van zuurstoftekort tijdens mijn geboorte heb ik een bilaterale spastische Cerebrale Parese, oftewel CP in mijn hele lichaam behalve in mijn gezicht en spraak. Daarnaast heb ik blaas- en nierproblemen, maar daar doe ik niet spastisch over. Ik heb dus ‘’gekozen’’ voor het totaalplaatje want ja… half gehandicapt is ook maar een gebrek aan doorzettingsvermogen! In mijn aangepaste Mercedes Sprinter rijd ik heel Nederland door! In mijn vrije tijd speel ik met veel plezier E-Hockey en houd ik ervan om gezellige dingen te doen met vrienden en vriendinnen! Mijn levensmotto: ''Focus op je mogelijkheden en benut je kansen!''

Mijn blogs

BOSK Linda 1

Neurorevalidatie is topsport, maar heeft effect!

Shame on me, mijn laatste blog is echt veel te lang geleden! De afgelopen tijd is er veel gebeurd en heb ik letterlijk en figuurlijk niet stilgezeten. Vanaf februari 2018 ben ik namelijk gestart met neurorevalidatie: intensieve therapiesessies van 3 uur per keer. Hoog tijd voor een update dus.

Lees meer
BOSK Linda 1

De Mollii Suit: een bijzondere ervaring!

In mijn zoektocht naar mogelijkheden om de toename van spasticiteit en pijnklachten te stoppen en mijn huidige mobiliteit te behouden, heb ik op 30 maart een testsessie gehad met de Mollii Suit bij Therapiecentrum ‘’De Roode Draak’’ in Biddinghuizen!

Lees meer
BOSK Linda 1

Action Jeugdsportkamp: Dé sportweek voor jongeren met een lichamelijke beperking!

Het is weer zover: de zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent dat het na alle voorbereidingen tijd is voor het 32e Action Jeugdsportkamp! Elke jaar vindt namelijk in Arnhem het Action Jeugdsportkamp plaats: een sportkamp voor jongeren met een primaire lichamelijke beperking in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar. Hoe ik bij ''Action'' terecht gekomen ben en waarom het zo'n gave week is, lees je in mijn nieuwe blog!

Lees meer
BOSK Linda 1

2015: Time flies when you´re having fun!

Het is inmiddels alweer eind december en hoewel de winter gelukkig nog even uitblijft naderen de feestdagen en het einde van het jaar sneller dan we denken. Een prima moment om terug te blikken op 2015 en jullie daarin mee te nemen door middel van deze blog!

Lees meer
BOSK Linda 1

Afstuderen kun je leren!

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een blog heb geschreven, maar ik heb in de tussentijd zeker niet stilgezeten. Nou ja, figuurlijk dan! ?. Het afgelopen halfjaar ben ik enorm druk geweest met de laatste fase van mijn HBO opleiding, namelijk afstuderen. Hoe deze hectische, drukke en spannende periode is verlopen is te lezen in mijn nieuwe blog!

Lees meer
BOSK Linda 1

Eigenwijsheid: Kans en Keerzijde!

Eigenwijsheid; een eigenschap waar Linda meer dan bovengemiddeld over beschik en die haar in het leven al ver gebracht heeft. Zonder deze eigenschap was ze hoogstwaarschijnlijk achter een geranium beland. Toch merkt ze dat eigenwijsheid ook een keerzijde heeft

Lees meer
BOSK Linda 1

Waar een wil is, is een WEG!

Linda haar wil om zelfstandig auto te kunnen rijden is begonnen met een proefrit tijdens de Supportbeurs in Utrecht. Nu, twee jaar later, is ze de trotse bezitter van een aangepaste Mercedes Sprinter. Hoe haar ‘’road to independence’’ is verlopen en wat het resultaat is van doorzettingsvermogen en een positieve instelling lees je hier!

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.