Word lid!

Eline Koffeman

Woonplaats: Amsterdam
Hobbies: Muziek, Uitgaan
Interesse: muziek, series, filosofie

Hallo,

Ik ben Eline. Ik ben 25 jaar. Ik studeer Engelse taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht. Bij mijn geboorte heb ik door zuurstoftekort een hersenbloeding gekregen. Als gevolg hiervan heb ik Cerebrale parese (hemiparese) opgelopen, waardoor ik de linkerkant van mijn lichaam niet meer optimaal kan bewegen. Ik leid een vrij normaal studentenleven, afgezien van het feit dat ik onder begeleiding woon bij een stichting voor verstandelijk gehandicapten. Een doelgroep waar ik niet helemaal tussen pas.

Mijn blogs

new look new perspective

Een nieuw begin

Zeker met een beperking, moet je jezelf goed in de gaten houden en verantwoordelijkheid nemen voor de koers van je leven. Alleen jij kunt jezelf uiteindelijk gelukkig maken.

Lees meer
new look new perspective

Omdat ik soms een verwend nest ben

Hoe het me gaat op de UU

Lees meer
new look new perspective

Compleet

Met streven naar het best mogelijke is niks mis, maar je tekortkomingen kun en hoef je daarom nog niet te ontkennen, je kunt ze beter omarmen. Ze zijn er, ze zijn actueel en ze zijn een deel van jou.

Lees meer
new look new perspective

Vallen en weer opstaan

Opeens realiseerde ik me dat ik in mijn stijfkoppigheid mezelf voorbij was gelopen. Het gevecht tegen het systeem was een gevecht tegen mezelf geworden. Toen realiseerde ik me dat ik voor mezelf moest kiezen. Ik deed mezelf namelijk al een tijdje tekort.

Lees meer
new look new perspective

Hoestdrank en cappuccino

In de trein haalde ik mijn beschadigde boeken uit mijn tas en walgde ondertussen omdat alles leek te kleven. En wat was die eigenaardige lucht? Het leek wel alcohol.

Lees meer
new look new perspective

out of the box

'Mijn beperking is slechts 1 aspect van mij, en ik ben in mijn optiek zoveel meer dan het meisje dat een beetje scheef loopt. Mensen die dat niet in kunnen zien, zijn zelf beperkter dan ik ooit zal zijn.'

Lees meer
new look new perspective

Wees 'jezelf'

Ik ben bezig met een paper voor Filosofische antropologie. Het onderwerp weet ik al: 'het uittreden van je innerlijke zelf'. Met andere woorden: In hoeverre ben je in staat om te laten zien wie je werkelijk bent?

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.