Word lid!

Anna Marton

Woonplaats: Breda
Hobbies: lezen schrijven

Hallo,

Ik ben 37 jaar en woon met mijn gezin in Breda. Dat bestaat uit mijn man en ik, puberzoon Jenö(13), zoontje Sandor(10) en dochtertje Romy(6)
Romy werd in 2008 10 weken te vroeg geboren. Een paar dagen later werd ze heel ziek. En een jaar later wisten we officieel dat ze CP had. Bilateraal, GMFCS 3, haar benen meer aangedaan dan haar armen. Romy gaat nu inmiddels naar regulier onderwijs en heeft onlangs een SDR operatie ondergaan.
Ik wil door middel van dit Blog over de ervaringen rondom haar SDR vertellen, maar vooral over ons leven met onze vrolijke, pittige Romy!

Mijn blogs

romyandme

Nederlands Dans Theater

Wij waren door de Bosk uitgenodigd om naar een dansworkshop bij het beroemde Nederlands Dans Theater te komen in Den Haag. Wat een geweldige dag was dat!

Lees meer
romyandme

Spreekbeurt

Een spreekbeurt over cerebrale parese houden valt niet mee. Maar Romy heeft er een oplossing voor bedacht...

Lees meer
romyandme

superromy

Vandaag is het zover! Romy wil proberen zelf helemaal naar school te lopen.

Lees meer
romyandme

De starterskit

Ook al weten wij al een aantal jaren dat Romy Cerebrale Parese heeft, toch was ik benieuwd naar de starterskit van de Bosk. Romy en ik hebben samen gekeken wat er allemaal in zit.

Lees meer
romyandme

steptember koorts

Wij hebben deze maand enthousiast meegedaan met Steptember!

Lees meer
romyandme

Droom

Als je met je kind met beperking naar het strand gaat, is dat best vermoeiend. Dan kan het wel eens gebeuren dat je even wegdroomt....

Lees meer
romyandme

3 maanden later

Romy heeft 3 maanden geleden een SDR operatie ondergaan. ??Dit is een rugoperatie voor kinderen ter vermindering van spasticiteit aan de benen. En het herstel is voorspoedig verlopen!

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.