Word lid!

Bibi van de Loo

Woonplaats: KAATSHEUVEL
Hobbies: Dansen, mensen helpen, verhalen schrijven, koken, lezen
Interesse: Schisis, dansen, dieren, koken,

Hallo,

Hoi allemaal,
Ik ben Bibi en ik ben 16 jaar oud. Ik heb een complete enkelzijdige schisis, oftewel een hazenlip. Ik heb een eigen blog genaamd www.miss-elisabeth.weebly.com en vertel op deze site over mijn ervaringen met schisis. Zo schrijf ik bijvoorbeeld over operaties, beugels, pesten, logopedie en nog veel meer! Ik doe dit omdat ik andere kinderen met een schisis en ouders van kinderen met een schisis wil helpen. Verder blog ik over koken, dieren, dansen, gedichten, boeken en nog veel meer! Ik ben ook blogger voor BOSK en dat vind ik super gaaf! Ik zal mijn ervaringen delen met schisis en ik hoop dat ik daarmee een aantal mensen kan helpen en misschien steun kan geven!

Mijn blogs

Screenshot_2015-05-02-17-26-14-1

De datum is bekend

Ik schrijf al enige tijd over mijn kaakoperatie op deze website en op mijn eigen site, www.miss-elisabeth.weebly.com. Afgelopen tijd zijn er veel dingen gebeurd rondom mijn kaakoperatie. Hier wil ik jullie vandaag graag meer over vertellen. Veel leesplezier!

Lees meer
Screenshot_2015-05-02-17-26-14-1

Terugblikken & vooruitkijken

Het is alweer erg lang geleden dat ik voor BOSK heb geschreven, maar nu heb ik dan toch weer een artikel voor jullie! In het artikel van vandaag blik ik terug op 2016 en kijk ik vooruit naar 2017.Wat heb ik geleerd in 2016? Wat wil ik bereiken in 2017? Wat voor soort behandelingen rondom mijn hazenlip zal ik in 2017 krijgen? In dit artikel zal ik antwoord geven op deze vragen. Veel leesplezier!

Lees meer
Screenshot_2015-05-02-17-26-14-1

Uitgescholden worden

Soms is het best lastig om een hazenlip te hebben. Wanneer mensen je nadoen of je vanwege je hazenlip naroepen, kan ik hier best wel een rotgevoel door krijgen. Toch probeer ik hier ook de positieve kanten van in te zien en ervoor te zorgen dat ik niet al te lang in dit ‘rotgevoel’ blijf hangen. Vandaag vertel ik jullie hier meer over en geef ik tips. Veel leesplezier!

Lees meer
Screenshot_2015-05-02-17-26-14-1

Stop pesten

Ik heet Elisabeth, ik ben 15 jaar, heb een enkelzijdige complete schisis en ik waardeer het heel erg dat ik soms iets voor BOSK mag schrijven. Deze week (van 21 september tot en met 25 september) is het de Week Tegen Pesten en ik vind dit een heel erg goed concept. Vandaar dat ik deze week een verhaal met jullie deel over pesten. Dit verhaal is niet waar gebeurd en de personen die in dit verhaal voorkomen bestaan ook niet echt, maar de situaties die in dit verhaal voorkomen komen ook in het dagelijks leven voor. Ik vind het erg belangrijk dat pesten moet stoppen en daarom heb ik dit verhaal geschreven. Ik hoop dat jullie het mooi vinden!

Lees meer
Screenshot_2015-05-02-17-26-14-1

De dood van een jongen met een schisis

David Isarin pleegde in maart 2010 zelfmoord. David had een schisis en een autistische stoornis en werd heel erg gepest. Ik vind dat het verhaal van David niet mag worden vergeten en daarom vind ik het belangrijk om vandaag iets over hem te schrijven.

Lees meer
Screenshot_2015-05-02-17-26-14-1

14-jarig meisje deelt voor het eerst haar ervaringen met schisis!

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het voor een puber is om een schisis te hebben? Dan is het zeker een tip om dit blog te lezen! Vandaag stel ik me als 14-jarig meisje met een schisis aan jullie voor. Ik deel mijn ervaringen met schisis zoals operaties, pesten, beugels, logopedie en nog veel meer dus als je benieuwd bent lees dan vooral verder! Veel leesplezier! :)

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.