Word lid!

Esther Siebers

Woonplaats: Kattendijke

Hallo,

Ik ben moeder van de tweeling Sebas en Timo geboren in 2010. Sebas heeft een cerebrale parese GMFCS 3. Ik ben getrouwd met Thom en we wonen in een kleine dorpje in Zeeland. Ik houd van yoga en meditatie, kamperen en tijd doorbrengen met vrienden. Ik werk als zelfstandige make-up artist en hairstyliste.
Toen na twee jaar de diagnose cerebrale parese gesteld werd, vond ik het moeilijk om echt mijn gevoelens kwijt te kunnen. Ik ben een blog begonnen om het van me af te schrijven. Door het delen van mijn ervaringen en gevoelens ben ik in contact gekomen met hele fijne mensen, wat ik ontzettend waardevol vind.

Mijn blogs

image

Over Leven

Over het Leven, de Liefde en Villa Pardoes.

Lees meer
image

Trots met een twist

Van die grote kleine dingen die je meemaakt als moeder van een tweeling, waarvan er eentje fysiek beperkt is en de ander niet.

Lees meer
image

Hoe voelt het om te lopen?

Het is hier, zomaar ineens, een fase die ik nog heel lang had willen uitstellen. Het moment van besef en realisatie.

Lees meer
image

Het is tijd

Geen zelf uitgestippelde reizen meer, naar spannende onbekende oorden. Maar een levenslange ongewilde reis met in mijn onzichtbare rugzak een blijvend verdriet. Een blogje over verdwijnen in de mist en op zoek zijn naar mijn nieuwe ik.

Lees meer
image

Kindervallei

Als we op maandagochtend op weg zijn naar de fysiotherapeut wordt ik intens geraakt door een actie van het radioprogramma Evers staat op van Radio 538. Ze gaan geld inzamelen voor een boomhut voor rolstoel gebonden kinderen in het Ronald McDonald vakantiehuis in Valkenburg. En laten wij daar nou net een aantal weken geleden zijn geweest!

Lees meer
image

Soms.... gewoon..... even niet.....

Een handicap heeft veel gevolgen met de bijbehorende gevoelens. Of je nou zelf een handicap hebt of een ouder bent van een kind met een handicap, soms ben je er gewoon even helemaal klaar mee!

Lees meer
image

Oh hallo, ben je daar weer?

“Toen ik 5 jaar geleden het besluit nam om twee bevruchte eitjes terug te plaatsen, lag je al op de loer. En toen er complicaties tijdens de zwangerschap ontstonden, heb jij je in mij geplant.” Aldus Esther over haar schuldgevoel.

Lees meer
image

Helpende handjes

Een paar weken geleden stapte de intern begeleider op Esther af. Met het ingaan van het passend onderwijs moeten er voor Sebas wat extra aanpassingen gedaan worden. Voor veel mensen een hele uitdaging, maar met de nodige handige handjes kan er veel geregeld worden!

Lees meer
image

de broer van….

Over een paar dagen vieren ze bij Esther thuis de 4e verjaardag van Timo en Sebas. Na de vakantie breekt een nieuwe mijlpaal aan, de schoolperiode. De mannen zijn al een aantal weken aan het wennen op hun “grote “school. Zoals verwacht rolt Sebas er met het grootste gemak van de wereld doorheen. Met zijn enthousiasme en verleidelijke lach pakt hij iedereen in. Voor Timo is de overgang echter een stuk moeilijker….

Lees meer
image

Bijna normaal

Ruim anderhalf jaar nadat de diagnose is gesteld leeft Esther in een wereld van leveranciers, fysio- en ergotherapeuten, revalidatieartsen, monteurs en handenteams. En het voelt al bijna normaal. Maar van binnen huilt haar hart….en zelfs dat lijkt normaal. Lees de blog van Esther!

Lees meer
image

just another day

Sinds Sebas zijn rolstoel heeft wil hij al zijn nieuw verworven vaardigheden zelf uitvoeren en met de pas geplaatste steunbeugels bij het toilet kan hij bijna zelf gaan plassen. Hierdoor groeit zijn zelfredzaamheid. Esther neemt je in haar nieuwe blog mee op “gewoon weer een dag”!

Lees meer
image

Hoe zou het zijn…?

Als je een handicap hebt of een kind met een handicap hebt moet je over veel dingen nadenken. Esther is moeder van een kind met cerebrale parese en vraagt zich wel eens af hoe het zou zijn als….? Lees snel de blog van Esther!

Lees meer
image

BOSK CP kampeerweekend; The Day After

Esther heeft samen met haar gezin voor het eerst deelgenomen aan het CP kampeerweekend (14-16 juni 2013) van de BOSK. Welke gevoelens dat in haar losmaakte lees je in haar allereerste blog!

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.