Word lid!

Evelyn Prins-Koelewijn

Woonplaats: Bunschoten

Hallo,

Hoi! Ik ben Evelyn Prins- Koelewijn, 29 jaar. Door zuurstoftekort tijdens de geboorte, heb ik een vorm van celebrale parese (ataxie). Ook heb ik hypermobiliteit. Maar...dit weerhoudt mij er niet van om zoveel mogelijk uit mijn leven te halen! Ik ben sinds twee jaar zelfstandig fotografe met passie voor puurheid, gespecialiseerd in (special care) kinderfotografie en gezinsfotografie.
Mijn missie is om mensen te laten zien hoe mooi puurheid en imperfectie kan zijn. Sterker nog, ik wil je, door mijn blogs, inspireren zodat ook jij kan leren hoe je van je imperfectie je kracht kan maken!

Mijn blogs

Eveline04

Wie heeft nu eigenlijk een beperking?

Een tijd geleden had ik een 2-daags business event. Ik vind het super belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Zowel op persoonlijk gebied, als in mijn bedrijf.

Lees meer
Eveline04

“Waarom maak je er zo’n ding van?”

Vroeger ontkende ik mijn beperkingen en daarmee ook een heel groot stuk van mezelf. Tot Ik de keuze maakte om niet langer te voldoen aan de eisen van de wereld.

Lees meer
Eveline04

Breek uit je hokje!

Laatst ben ik door tijdschrift VIVA geïnterviewd over hokjes. Als jonge vrouw met (zichtbare) spasme en hypermobiliteit wordt ik vaak in een hokje gestopt. En - oh boy- daar lieten sommige mensen ook geen twijfel over bestaan.

Lees meer
Eveline04

JIJ kiest

Vorig jaar stond ik met mijn verhaal in de Vriendin en de Flair. Ik heb daar zoveel mooie, liefdevolle reacties op gehad van familie, vrienden en kennissen! Mensen die spontaan naar de winkel lopen om het tijdschrift te kopen en zelfs nieuwe opdrachten! De interviews waren diepgaand en heel open. "Waarom vertel je dat allemaal Evelyn?" vroeg iemand laatst.

Lees meer
Eveline04

Verwachtingen

Het is mijn missie in dit leven om mensen te helpen om imperfectie te omarmen en te laten ontdekken hoe zij van die imperfectie een kracht te kunnen maken. Nu denk je misschien dat als het mijn missie is, ik daar vast heel goed in ben. Helaas, niets is minder waar… Mijn lichamelijke beperkingen omarmen vind ik nog steeds één van de moeilijkste dingen in het leven.

Lees meer
Eveline04

Lichamelijke beperking een kracht?

"If you're always trying to be normal you will never know how amazing you can be"?? Doen alsof ik "normaal" ben, dat was ik van plan tijdens een acquisitiegesprek. Ik zou een grote glimlach opzetten. Zo veel mogelijk lachen, zo weinig mogelijk praten en lopen, dat was het doel. Tenminste aan het begin. De eerste indruk is immers de belangrijkste.

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.