Word lid!

Nicole van den Broek

Woonplaats: Putten

Mijn blogs

Tijs54

Time flies when you're having fun!

Komende augustus zou het twee jaar geleden zijn dat ik mijn laatste blog plaatste bij de BOSK. Op Tijs zijn Wordpresspagina dateert de laatste blog van 30 november 2016. De Facebookpagina van Tijs is iets actueler, het laatste bericht is van 9 november 2017.

Lees meer
Tijs54

Even bijpraten!

Dat de tijd ongemerkt hard doortikt blijkt wel uit het feit dat mijn laatste blog voor de BOSK 20 januari jl. is geweest. In de tussentijd heb ik uiteraard updates geplaatst op Tijs zijn eigen facebook: TijsenzijnSpinaBifida. Ik zal proberen een samenvatting de maken van het afgelopen half jaar.

Lees meer
Tijs54

Het derde blaasonderzoek

Allereerst voor iedereen nog de beste wensen voor 2016! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen gehad. Wij in ieder geval wel. Op eerste kerstdag hadden we geen afspraken staan en hebben we lekker thuis gekeuveld. Op tweede kerstdag zijn we met mijn familie uit brunchen geweest. Heerlijk gegeten. En op "derde kerstdag" de zondag na kerst hebben we bij Oma Papa stamppot boerenkool en hachee gegeten. Met oud en nieuw zijn we thuis gebleven met een aantal vrienden over de vloer. Tijs had zelfs 1 vriendinnetje en 2 vriendjes te logeren!!! Hoe lekker zo'n kerstvakantie ook is, ik merk dan toch met de drukke dagen van Kerst en nieuwjaarsdag dat dit toch best indruk maakt op zo'n kleintje. Dus weer tijd voor rust, reinheid en regelmaat!

Lees meer
Tijs54

Back and forward 2015—2016

De decembermaand is voor velen een maand waarin word terug gekeken naar het afgelopen jaar en vooruit gekeken naar het komende jaar.

Lees meer
Tijs54

Check nr. 2

Maandag 12 oktober was het weer tijd voor een controle in het WKZ. Elke drie maanden wil het Spina Team van het WKZ onze Tijs bewonderen. Net zoals de eerste keer mochten wij in een kamer plaatsnemen en worden wij bezocht door alle betrokken artsen.

Lees meer
Tijs54

Blaas! One, Two, Three GO!!

Zoals in de vorige berichten aangegeven moesten we in augustus voor een tweede blaasonderzoek. Naar aanleiding van het eerste blaasonderzoek in juni was de blaas medicatie (dridase) van Tijs verhoogd. Het doel hiervan is om te zorgen dat de blaas wat Tijs wat rustiger werd. Verder was de blaas van Tijs wat klein (hij kon 22 ml vloeistof ophouden). Afgelopen donderdag hadden we een afspraak staan bij het WKZ.

Lees meer
Tijs54

Bloggen voor de BOSK? Natuurlijk!

Vorige week woensdag keek ik in mijn email en zag ik dat er een reactie was binnen gekomen op mijn blog over onze zoon Tijs. Hierin werd gevraagd hoe ik het zou vinden om één keer per maand te bloggen voor de BOSK. Er verscheen een grote glimlach op mijn gezicht! Verschillende emoties gingen door mij heen; blijdschap en trots overheerste uiteraard! Hoe mooi zou het zijn als ik ons verhaal via een platform zoals de BOSK zou mogen delen.

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.