Word lid!

Gast Blogger

Woonplaats: Utrecht

Hallo,

Op deze pagina worden blogs geplaatst van onze gastbloggers. Dit zijn mensen die, vaak eenmalig, een blog schrijven over een bepaald onderwerp.

Mijn blogs

Profielfoto gastblogger

en wij? wij gaan naar Den Haag!

Lot de Swart werkt als orthopedagoog bij Stichting Estinea, een organisatie voor mensen met een beperking in de Achterhoek. Ze heeft een bijzondere interesse voor mensen met een ernstig verstandelijk en meervoudige beperking. Lot schreef een gastblog over het recht op onderwijs aan ernstig meervoudig beperkte kinderen. En de actie die zij voert samen met Erika van de Bilt, moeder van een dochter met een meervoudige beperking, om onderwijs voor deze kinderen mogelijk te maken. Op 24 april boden Lot en Erika samen een petitie aan aan de Tweede Kamer. Deze blog is eerder verschenen bij stichting Lotje&co.

Lees meer
Profielfoto gastblogger

Hands Off…ra-den wat het wordt…

Ouder zijn van een zorgintensief kind maakt de valkuil om teveel te lang te regelen zo groot, maar ook zo voorstelbaar. Je moet als het ware een tweede navelstreng doorknippen terwijl je altijd hebt gezorgd dat je kind (over)leeft en kansen heeft.

Lees meer
Profielfoto gastblogger

Gelijk hebben werkt niet altijd mee….

Corina dacht alles goed geregeld te hebben wat betreft het nieuwe PGB. Tot ze een telefoontje kreeg van hun ZZP-zorgverlener.

Lees meer
Profielfoto gastblogger

het nieuwe PGB

Corina Mos (54) woont met haar twee zonen Joeri en Sjoerd in Dordrecht. Sjoerd in net 18 geworden en is geboren met Spina Bifida. Joeri is 27 en is na rechterlijk ingrijpen in de indicatie stelling weer thuis komen wonen. Joeri heeft Asperger , een HBO opleiding en is vandaag net werkloos geworden en druk aan het solliciteren. Hij heeft goede moed. Hij is elektrotechnisch ingenieur. Ook Corina is druk aan het solliciteren. Haar leeftijd speelt tegendraads, maar haar levenservaring geeft moed en veel positieve bagage.

Lees meer

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een bericht.