Word lid!

Word sponsor

Leven met een handicap is topsport. En wat doe je met topsporters? Juist, die sponsor je!
Word ook sponsor van de BOSK!

 

 

Bedrijven en de BOSK

Bedrijven hebben veel gemeen met mensen die zijn geboren met een lichamelijke handicap. Ze beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen. Beiden zijn voortdurend op zoek naar innovatieve methoden om vooruit te komen. En zowel bedrijven als gehandicapten gaan voor de beste kwaliteit: van producten, diensten én van leven.

 

De BOSK is op zoek naar dit soort zielsverwanten. Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Bedrijven die hun goede doelen met zorg kiezen. De BOSK bijvoorbeeld: een uniek ervaringskenniscentrum voor mensen met een lichamelijke handicap én voor professionals als onderzoekers en zorgverleners.

 

De BOSK is de plek waar mensen met een lichamelijke handicap van elkaar leren hoe zij het maximale uit hun leven kunnen halen. Wij zijn op zoek naar bedrijven die onze ambitie willen steunen. De BOSK is een integere organisatie met een transparante governance-structuur die zijn financiën op orde heeft.

 

Interesse? Neem contact op met Johannes Verheijden: johannes@bosk.nl of 030 245 90 90.

 

 

Hoe kun je de BOSK sponsoren?

Afhankelijk van jullie en onze mogelijkheden zijn er verschillende manieren om de BOSK te sponsoren.

 

 

Steptember

Willen jouw werknemers er zelf fitter van worden, doe dan mee aan Steptember, de internationale sponsoractie voor mensen met cerebrale parese. Elke deelnemer krijgt van ons een stappenteller die hem stimuleert om dagelijks 10.000 stappen te zetten. Deelname aan Steptember versterkt het teamgevoel in het bedrijf, verbetert de gezondheid van werknemers en ondersteunt mensen met cerebrale parese. De BOSK organiseert Steptember sinds 2013 in Nederland; de actie was vanaf het begin een doorslaand succes. Grote en kleine bedrijven doen aan Steptember mee. Van MKBasics tot EY en van IHC tot Menzis.

 

 

Advertenties en banners

Wil je adverteren in ons magazine of je banner op onze website of in de digitale nieuwsbrief plaatsen? Daarmee sponsor je de informatievoorziening aan onze leden. Dat zijn niet alleen mensen met een lichamelijke handicap, maar ook hun directe omgeving én professionals in de zorg (zowel individuen als instellingen). Interesse? Neem dan contact op met de hoofdredacteur Corine van Rijswijk (corine@bosk.nl) of overleg direct met ons mediabureau Van Vliet over de mogelijkheden en ons bereik. De accountmanager is Luciène Paap.

 

 

Sponsor een project

Voor specifieke producten en doelen voert de BOSK grote en kleine projecten uit. Veel van onze project-ideeën wachten nog op financiering. Visueel aantrekkelijke activiteiten en concrete producten zijn voor bedrijven goede manieren om intern en extern publiciteit te creëren, vooral wanneer het bedrijf affiniteit heeft met het onderwerp of de doelgroep van het project.

 

 

Sponsoring in natura

Levert jouw bedrijf producten of diensten die het werk van de BOSK mogelijk maken? Dan is sponsoring in natura van harte welkom! Denk bijvoorbeeld aan (een relevante korting op) zaalhuur, drukwerk of evenementenmaterialen. Maar ook aan communicatie-advies, coaching of tekstschrijvers. Bedrijven sponsoren de BOSK onder meer met arbeid, ICT-diensten, reclame-uitingen, relatiebeheer en kennismanagement. Maar we organiseren ook activiteiten voor onze leden samen met een pretpark, een outdoorcentrum en andere evenementenlocaties.

 

Wil je meer weten over deze en andere sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Johannes Verheijden via johannes@bosk.nl of 030 245 90 90.