Word lid!

te koop: grote biod caravan, rolstoel toegankelijk

Pieter Kooy
Prijs € 25000
Te koop aangeboden, de grootste biod caravan ooit gebouwd.


Deze caravan is in 2015 op maat gebouwd en heeft een interne lengte van 550 cm en interne breedte van 220 cm. De caravan heeft een deur van 90 cm breed en is met de bij behorende oprijplaat rolstoel toegankelijk en voorzien van veel luxe.


Indeling:

smalle kast, stapelbed, bank, keuken met wasbak / 3 pits gasstel en koelkast (gas en electra), groot bed (220 cm lang en 160 cm breed), douche/toilet (Tethford chemisch, cassette van buitenaf te bereiken), kast. Boven de bank, keuken en groot bed zijn bovenkastjes.


Onder het bed is de heet water boiler (gas en electra) en watertank te vinden. Onder de bank zit de Truma airco. De caravan is voorzien van electrische vloerverwarming en ringverwarming. Aan de buitenzijde is over de gehele breedte een Thule luifel (250 cm uitval) welke dmv Thule Panorama makkelijk om te bouwen is tot een ruime voortent. De lichtgewicht composiet oprijplaat hangt onder de caravan (bij de deur). De caravan is voorzien van een mover en een fietsendrager op de dissel. Ook zijn er 2 Heki dakluiken (1 groot 70 cm bij 55 cm) aanwezig. Van alle apparatuur zijn de handleidingen aanwezig. De ruimte onder het grote bed is ook dmv 2 serviceluiken (links en rechts) van buitenaf te bereiken.


Technisch:

Glasvezel versterkt sandwich casco en bodemplaat (volledig geïsoleerd en hagelbestendig)
Opbouwlengte 610 cm
Totale lengte 750 cm
Breedte 230 cm
Rijklaar gewicht 1.160 kg
Maximaal toegestaan gewicht 1.500 kg
Banden 185/75R140

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

1 Reactie

Richard Hogenboom 14 jun

Hallo,
Ik zie jullie mooie aangepaste caravan te koop staan. Wellicht een tip om hem ook te plaatsen op de facebook groep "Kamperen met een handicap / beperking tips en tricks".
Succes met de verkoop.
Groet,
Richard Hogenboom
Handicamp

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden