Word lid!
Waar mensen met cerebrale parese elkaar vinden en elkaar helpen

Home

Elke dag wordt ergens in Nederland een baby geboren met cerebrale parese (CP). Deze website is van én voor de tienduizenden mensen met CP in Nederland. Net als ieder ander willen zij het maximale uit hun leven halen.

De BOSK is de vereniging van mensen met CP. Wij weten wat het is om te leven met CP of een kind met CP groot te brengen. Eigen kracht en eigen keuzes staan bij ons centraal. Leven met CP doe je niet alleen. Jij leeft met anderen, en anderen zijn belangrijk voor jouw kracht, levensvreugde en mogelijkheden. De BOSK is daarom ook van en voor ouders, broers en zussen, opa's en oma's, vrienden en partners.


'Ervaringskennis' is onze basis. Wie weet nu beter hoe het is om te leven met CP dan jij? Deze website is dé plek waar mensen met CP en ouders van een kind met CP die ervaringskennis kunnen vinden en delen. De BOSK gebruikt de ervaringskennis om mensen met CP te ondersteunen. En om op te komen voor de belangen van mensen met CP in de politiek, bij zorgverleners en verzekeraars.


Door het delen van kennis en ervaring over leven met cerebrale parese vergroten we samen onze kracht en onze mogelijkheden.

Laatste vraag & aanbod

buggy r82 maat2? inklapbaar.

De BOSK geeft informatie waar we wat aan hebben, over therapieën of onderzoeken

Elise

De BOSK video

Wil je weten wat we allemaal doen en wie we zijn? Bekijk dan deze video

Publiek Forum CP

Heb je een vraag? Op deze pagina brengen we mensen bij elkaar!

 

Jouw donatie helpt!

Met jouw donatie maakt je het werk van de BOSK mogelijk.

Mijn BOSK

Maak je account aan op Mijn BOSK