Word lid!

Agenda

KNVB EK CP-voetbal 2018

Van 25 juli tot en met 5 augustus vindt het EK CP-voetbal plaats op de KNVB-campus in Zeist. Een internationaal evenement dat je niet mag missen! Tien landen waaronder Nederland strijden om de felbegeerde Europese titel.

Lees meer
Gabriëlla & Eva 1

Internationaal voetbalkamp CP voor meisjes en vrouwen

Van 8 tot en met 11 augustus kunnen meisjes en vrouwen met cerebrale parese meedoen aan een internationaal voetbalkamp CP in Barcelona. Hou je van voetballen, wil je graag je voetbaltalent verder ontwikkelen? Meld je aan!

Lees meer
zomerweek tweehandige activiteiten

Handig-2-Handig trainingsweek: vergroot je zelfstandigheid in tweehandige activiteiten

Roessingh Centrum voor Revalidatie organiseert in augustus 2018 de Handig-2-Handig trainingsweek. Kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar kunnen dan werken aan het vergroten van de zelfstandigheid in alledaagse tweehandige activiteiten.

Lees meer
Steptember-Logo-2018-RGB_90

Steptember 2018

Voor de meeste mensen is elke dag bewegen vanzelfsprekend. Voor mensen met cerebrale parese (CP) is dat topsport. Iedere dag wordt in Nederland een kind met CP geboren en dat heeft jouw inzet nodig! Vorm een team van vier, laat je sponsoren en zet in de maand september iedere dag 10.000 stappen voor een beter leven voor jezelf én voor een ander.

Lees meer
BOSK

Algemene ledenvergadering BOSK

De BOSK nodigt alle BOSK-leden van harte uit voor de tweede algemene ledenvergadering (ALV) dit jaar op 15 september. De uitnodiging wordt in de tweede helft van augustus naar de leden verstuurd.

Lees meer

Doe mee met Appelstap!

Appelstap is een wandel- en belevenistocht voor iedereen met of zonder beperking, met of zonder rolstoel. Je kunt kiezen voor een route van 5, 10, 15 en 30 kilometer door het Nationaal Park Drents-Friese Wold en starten in het licht en eindigen in de schemer. Je vertrekt vanuit Appelscha.

Lees meer

Interactieve informatieavond voor volwassenen met cerebrale parese

Op donderdagavond 20 september organiseren de BOSK en Roessingh een interactieve informatieavond voor volwassenen met cerebrale parese, met als thema ‘CP-Dichtbij’. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De avond vindt plaats bij Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede en duurt van 18.30 uur tot 21.30 uur.

Lees meer

Cursus Omgaan met langetermijngevolgen van cerebrale parese

Leven met cerebrale parese (CP) vraagt veel van je, zeker naarmate je ouder wordt. Veel mensen met CP hebben klachten van pijn en vermoeidheid en merken dat ze achteruit gaan: het lopen gaat moeilijker, werken wordt te zwaar. Soms komen hier stemmingsklachten, een negatief beeld over jezelf, onzekerheid of eenzaamheid bij. Rijndam Revalidatie heeft een groepsbehandeling ontwikkeld voor deze langetermijnklachten. Op 20 september start een nieuw traject van 10 bijeenkomsten.

Lees meer
In de sneeuw IMG_1241

BOSK Winterweek 2019: "Gewoon doen"

In februari en maart 2019 organiseert de BOSK opnieuw de Winterweek. Aanmelden kan via de website.

Lees meer