Word lid!

Agenda

BOSK_Aankondiging_Apenheul_Webklaar detail

BOSK Familiedag 2018 - vooraankondiging

De BOSK Familiedag 2018 is in de Apenheul! Noteer alvast in je agenda: zaterdag 26 mei 2018.

Lees meer

Informatieavond voor ouders over cerebrale parese

Ben jij ouder van een kind met cerebrale parese? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de informatieavond in Huizen over cerebrale parese op maandag 28 mei.

Lees meer

Beurs Support 2018

Werk je als zorgprofessional? Kom dan naar Support, dé beurs om op de hoogte te blijven van de laatste trends, hulpmiddelen, lastige vraagstukken, mogelijkheden en technieken.

Lees meer
zoo2

Dreamnight met de BOSK in Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen opent op vrijdag 1 juni speciaal voor jou en maximaal 4 andere personen van 18:00 tot 21:30 uur de deuren! Een bijzondere, avontuurlijke avond met veel extra activiteiten! Deze Dreamnight is exclusief voor BOSK-leden.

Lees meer
kampeerweekend--kampvuur

CP Kampeerweekend

Van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni organiseren ouders met de BOSK weer het CP Kampeerweekend. Het weekend is op camping De Ruimte in Dronten.

Lees meer

KNVB EK CP-voetbal 2018

Van 25 juli tot en met 5 augustus vindt het EK CP-voetbal plaats op de KNVB-campus in Zeist. Een internationaal evenement dat je niet mag missen! Tien landen waaronder Nederland strijden om de felbegeerde Europese titel.

Lees meer
Gabriëlla & Eva 1

Internationaal voetbalkamp CP voor meisjes en vrouwen

Van 8 tot en met 11 augustus kunnen meisjes en vrouwen met cerebrale parese meedoen aan een internationaal voetbalkamp CP in Barcelona. Hou je van voetballen, wil je graag je voetbaltalent verder ontwikkelen? Meld je aan!

Lees meer
zomerweek tweehandige activiteiten

Handig-2-Handig trainingsweek: vergroot je zelfstandigheid in tweehandige activiteiten

Roessingh Centrum voor Revalidatie organiseert in augustus 2018 de Handig-2-Handig trainingsweek. Kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar kunnen dan werken aan het vergroten van de zelfstandigheid in alledaagse tweehandige activiteiten.

Lees meer

Cursus Omgaan met langetermijngevolgen van cerebrale parese

Leven met cerebrale parese (CP) vraagt veel van je, zeker naarmate je ouder wordt. Veel mensen met CP hebben klachten van pijn en vermoeidheid en merken dat ze achteruit gaan: het lopen gaat moeilijker, werken wordt te zwaar. Soms komen hier stemmingsklachten, een negatief beeld over jezelf, onzekerheid of eenzaamheid bij. Rijndam Revalidatie heeft een groepsbehandeling ontwikkeld voor deze langetermijnklachten. Op 20 september start een nieuw traject van 10 bijeenkomsten.

Lees meer