Word lid!
14 juni16 juni 2019Dronten

CP Kampeerweekend opnieuw in Dronten

In het vaderdagweekend van 14 tot en met 16 juni 2019 wordt weer het CP-weekend georganiseerd. Het weekend is net als vorig jaar op camping De Ruimte in Dronten.

Elk jaar in juni organiseren ouders met CP Nederland (voorheen de BOSK) een kampeerweekend voor kinderen met cerebrale parese en hun ouders en voor volwassenen met cerebrale parese. We kamperen op camping De Ruimte in Dronten onder het motto: niets hoeft, alles mag.

 

Je kampeert in je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper. Er zijn ook kampeerbungalows te huur. Door het gebruik van één eigen veld ontstaat er gemakkelijk contact. De kinderen maken plezier met elkaar en je ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer.

 

Voor het kampeerweekend van CP Nederland biedt camping De Ruimte een speciale kampeerprijs aan voor CP-Nederland-leden. Je mag in het midden van het veld vuur maken in vuurkorven.   

Een dag komen

Wil je wel komen, maar een weekend is te veel? Dat is geen probleem. Op de zaterdag ben je ook van harte welkom. Dit is de zogenaamde bezoekersdag. Je kunt rechtstreek via de camping aanmelden (nieuw venster)voor het CP-weekend. Geef bij je aanmelding aan dat je voor het weekend van CP Nederland komt. 

 

Meer informatie
Camping De Ruimte
Stobbenweg 23 
8251 PX Dronten
Tel. 0321 - 316 442


website: www.campingderuimte.nl (nieuw venster)
email: info@campingderuimte.nl

Naar overzicht