Word lid!

Ik deel ervaringen

Leven met cerebrale parese (CP) of een kind met CP, dat leer je niet uit een boekje. Het is een zoektocht, waarin je de ervaringen van anderen vaak hard nodig hebt. Daarom geven we op deze website ruim baan voor het delen van ervaringen. Doe je mee?


Hoe kun jij jouw ervaringskennis over CP delen?

  • Laat jouw reactie achter onder de artikelen en teksten op deze website. Je vindt op bijna elke pagina een reactieformulier, waarin je jouw mening, ervaring of (nieuwe) informatie kwijt kunt. Jouw bijdrage verschijnt direct onder de tekst. We zullen regelmatig informatie uit deze bijdragen verwerken in de vaste teksten.

  • Vind jij het ook fijn om te lezen hoe andere leven met CP? Herkenning en erkenning zijn superbelangrijk. BOSK Blog staat vol met ervaringsverhalen over uitgaan, relaties, zelf autorijden, ouder worden, sporten en nog veel meer. Voeg jouw ervaringsverhaal toe!

  • Kijk eens in de lijst met vragen van mensen met (een kind met) CP. Vind je een vraag waarop jij een antwoord hebt? Aarzel niet en schrijf jouw reactie eronder! Je helpt anderen er enorm mee.

  • Onderzoekers zijn regelmatig op zoek naar volwassenen of kinderen met CP die ze willen helpen om nieuwe behandelmethoden te ontwikkelen. Voel jij daar wel iets voor? Hier zie je aan welke onderzoeken jij mee kunt werken.

  • Twitter mee over de BOSK en jouw handicap of retweet onze berichtjes. Stuur ons blogs of andere bijdragen voor onze Facebookpagina en like ons natuurlijk!

  • BOSK neemt deel aan CP-Net, een netwerk waar onderzoekers, zorgverleners en patiënten met cerebrale parese elkaar ontmoeten met één hoofddoel: zo goed mogelijke zorg voor mensen met CP. Hou je ervaringen en goede ideeën niet langer voor jezelf, maar deel ze met Karen, Laurens en Maartje. Hou je ervaringen en goede ideeën niet langer voor jezelf, maar deel ze met Karen, Laurens en Maartje.