Word lid!

Ik zoek anderen

Wil je weten hoe andere jongeren of volwassenen hun leven met cerebrale parese (CP) ervaren? Of zoek je contact met ouders die net als jij een kind met CP hebben? Wij helpen je graag.

 

  • Ben je op zoek naar mensen met (een kind met) CP in de buurt? Hier kun je zien of iemand dichtbij woont, zodat je eens af kunt spreken of tips kunt uitwisselen. Je vindt hier alleen mensen die zich hebben aangemeld voor deze service [link naar profielpagina?]. Vergeet niet je eigen gegevens toe te voegen ! Dan kunnen anderen jou ook vinden. Natuurlijk beschermen wij je privacy.

  • Vind je het prettig om bij een drankje of tijdens een themabijeenkomst te praten met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij? Kom dan naar een van onze bijeenkomsten. In de agenda kun je zien wat er binnenkort wordt georganiseerd. Organiseer je zelf iets voor andere ouders of mensen met CP? Geweldig! Meld je activiteit hier, dan zetten we het in de agenda.

  • Mensen met CP en ouders van kinderen met CP schrijven ook over hun ervaringen: grappig, ontroerend, boos, vrolijk en vooral heel herkenbaar. Ben je nieuwsgierig naar hun verhalen? Ga dan naar de bijdragen van onze bloggers. Of word direct lid van de BOSK! Dan krijg je BOSK Magazine thuisgestuurd, om lekker in te bladeren en te lezen.

  • En natuurlijk kun je anderen op het spoor komen via de BOSK op Facebook en Twitter.