Word lid!

Ik zoek informatie

Jij zoekt informatie over cerebrale parese? Dan zit je hier goed! De BOSK is dé plek voor informatie over cerebrale parese en leven met cerebrale parese. Alle informatie die je hier vindt is gebaseerd op twee belangrijke bronnen: wetenschappelijke kennis en ervaringskennis. Ervaringskennis is alle ervaring van mensen met cerebrale parese en hun ouders die de BOSK in tientallen jaren bij elkaar heeft gebracht.

 

Kies hieronder welke soort informatie over cerebrale parese je zoekt en klik op de link. Je komt dan terecht op de juiste pagina. Wil je terug, gebruik dan het menu hierboven of de pijltjestoets

 

  • Ben je op zoek naar algemene informatie over cerebrale parese, de diagnose, de symptomen en behandelingen, klik dan hier.

  • Ben je op zoek naar algemene informatie over problemen en oplossingen tijdens het leven met cerebrale parese, klik dan hier.

  • Ben je op zoek naar gedetailleerde informatie over cerebrale parese, maak dan gebruik van ons zoekscherm. Je kunt hier bijvoorbeeld zoeken op levensfase of trefwoord, of zelf zoektermen invoeren.

  • Kun je via ons zoekscherm niet de juiste informatie vinden, stel dan hier je vraag. De BOSK gaat dan voor jou op zoek naar een antwoord, samen met andere bezoekers van deze site.

  • Ben je op zoek naar actuele uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek, klik dan hier.

  • Wil je weten welke publicaties, folders en boeken over cerebrale parese de BOSK heeft uitgegeven? Neem dan een kijkje in onze webshop en download of bestel de gewenste publicatie.

  • Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond cerebrale parese, bezoek dan de nieuwspagina, meld je aan voor onze Nieuwsbrief en... word lid! Dan ontvang je vanzelf BOSK Magazine.