Word lid!

Spina Bifida

folder grootouders

Digitale brochure Tips voor grootouders

Categorie: Algemeen

Een digitale brochure met tips voor grootouders. Hoe kun je voor jouw bijzondere kleinkind zorgen? De brochure is mogelijk gemaakt door NSGK voor het gehandicapten kind en de BOSK. LET OP: Deze brochure is alleen digitaal te verkrijgen. Je kunt hem gratis downloaden door op link te klikken. (dus geen 'aantal' invullen)

Prijs: €0,00 (ledenprijs: €0,00)

Meer informatie
Cover_20-weken echo en spina bifida

Boek 20 weken echo en spina bifida

Categorie: Algemeen

Dit boekje is bedoeld om aanstaande ouders te steunen die tijdens de 20-weken echo horen dat ze zwanger zijn van een kindje met spina bifida. Het boekje geeft een beeld van het dagelijkse leven met spina bifida. Het zal de aanstaande ouders duidelijk worden dat er meestal goed te leven valt met deze handicap. Ook geeft het boekje inzicht in het ontstaan van spina bifida, in de oorzaak en de gevolgen.

Prijs: €5,00 (ledenprijs: €0,00)

Meer informatie
HR-Bosk-voorkant-Spina

Folder: De BOSK en Spina Bifida

Categorie: Spina Bifida

Wat kan de BOSK voor jou betekenen als jij of je kind spina bifida heeft? Voordelen van het BOSK lidmaatschap op een rij gezet. Wil je meerdere exemplaren bestellen, neem dan contact op met de BOSK: 030 245 90 90 | info@bosk.nl.

Prijs: €0,00 (ledenprijs: €0,00)

(exclusief €1,50 porto- en verzendkosten)

Meer informatie
Boek Als je hydrocephalus hebt

Boek: Als je hydrocephalus hebt

Categorie: Algemeen

Boek uit 2002 met recente informatie in begrijpelijke taal over hydrocephalus. In het boek wordt op een heldere en begrijpelijke manier uitgelegd wat je tegen kunt komen als je hydrocephalus hebt. Onderwerpen die aan bod komen: behandelingsmogelijkheden, complicaties, hoe ga je met je handicap om, wat als je ouder wordt en wat te doen als je zwanger wilt worden.

Van: €11,00

Voor: €11,00 (ledenprijs: €5,00)

Meer informatie