Word lid!
Waar ouders van kinderen met MCG/EMB elkaar vinden en helpen

Home

Deze website is van én voor ouders van een kind met een ernstige meervoudige beperking (EMB) in Nederland. 

De BOSK is de vereniging van mensen met een ernstige meervoudige beperking. Wij weten wat het is om een kind met een ernstige meervoudige beperking groot te brengen. Eigen kracht en eigen keuzes voor ouders staan bij ons centraal. Leven met een kind dat meervoudig complex gehandicapt is, doe je niet alleen. Jij als ouder krijgt steun van anderen bij de zorg voor je kind. De BOSK is daarom ook van en voor opa's en oma's, vrienden en zorgverleners in jouw netwerk.

 

'Ervaringskennis' is onze basis. Wie weet nu beter hoe het is om te zorgen voor een kind met een ernstige meervoudige beperking dan jij? Deze website is dé plek waar ouders die ervaringskennis kunnen vinden en delen. De BOSK gebruikt de ervaringskennis om ouders van een kind met EMB te ondersteunen. En om op te komen voor de belangen van mensen met EMB in de politiek, bij zorgverleners en verzekeraars.


Door het delen van kennis en ervaring over leven met een kind met een ernstige meervoudige beperking vergroten we samen onze kracht en onze mogelijkheden.

Laatste vraag & aanbod

Convaid rodeo buggy tot 77 kilo

Het contact met andere ouders is ontzettend waardevol

Familie Veldhoen

De BOSK video

Wil je weten wat we allemaal doen en wie we zijn?

 

Bekijk dan de video

Publiek Forum MCG/EMB

Heb je een vraag? Op deze pagina brengen we mensen bij elkaar!

Jouw donatie helpt!

Met jouw donatie maak je het werk van de BOSK mogelijk.

Mijn BOSK

Maak je account aan op Mijn BOSK