Word lid!
31 januari 2017

Het Sprekend boek: online gesproken prentenboeken gratis in februari 2017

Het Sprekend Boek met meer dan 400 gesproken prentenboeken online beschikbaar, gaat door! Om dit te vieren kun je in februari 2017 gratis gebruik maken van deze online bibliotheek voor kinderen met een handicap.

afbeelding van de website Het Sprekend BoekHet Sprekend boek

De prentenboeken uit de online bibliotheek van Het Sprekend boek zijn bedoeld voor kinderen die niet zelfstandig een boek kunnen vasthouden en lezen. Omdat het wel leuk is om op je eigen tempo een boek via de computer voor te laten lezen, is het Sprekend Boek gemaakt. De prentenboeken zijn ook voor één-knops-bediening (voor mensen met een verstandelijke en of motorische beperking) beschikbaar. Het Sprekend boek bestaat al ruim 10 jaar. 

Feest

Onlangs is het Sprekend boek nieuw leven in geblazen. Dat kan niet ongemerkt voorbij gaan, dus reden voor feest! Iedereen kan in de maand februari 2017 gratis gebruik maken van Het Sprekend boek. En voor de trouwe abonnees wordt hun huidige abonnement gratis met zes maanden verlengd!

Aanmelden of uitproberen

Denk je: dat is wel iets voor mijn kind, familielid, of anderszins en wil je kennis maken met Het Sprekend boek? Stuur dan een mail naar info@hetsprekendboek.nl met je contactgegevens of meld je aan voor de nieuwsbrief via onze website (nieuw venster). Wij stellen je dan een code ter beschikking waarmee je de hele maand februari 2017 gratis gebruik kunt maken van Het Sprekend boek.

 

Website: www.hetsprekendboek.nl (nieuw venster).


Je kunt ons ook volgen op Facebook (nieuw venster).

Naar overzicht