Word lid!

MCG ervaringsteam

Het ervaringsteam MCG/ EMB kan nog wel wat versterking gebruiken. Een veelzijdige groep mensen die van dichtbij betrokken zijn met mensen met EMB/ MCG. Iedereen is welkom.

Ervaringsteam MCG/EMB

 

Het ervaringsteam komt ongeveer eens in de twee maanden bij elkaar in de avond via Skype. Dit zijn altijd gezellige overleggen waar veel besproken en gepland wordt. Momenteel zijn we bezig met de stem van ouders te laten horen bij opleidingen voor hulpverleners die werken met mensen met EMB/MCG.


Elk jaar organiseren we een ontmoetingsdag. Er is veel behoefte aan uitwisselen van ervaringen. Hier willen wij ouders en betrokkenen graag de kans voor geven. Niet alleen op de ontmoetingsdag, ook via facebook zorgen we dat ervaringsdeskundigen met elkaar in contact komen via een besloten groep. We houden deze groep in de gaten en als er signalen zijn waar wij iets mee kunnen gaan we hiermee aan de slag.


En er zijn nog meer ontwikkelingen waar we als ervaringsgroep bij betrokken kunnen zijn . Kortom, wil jij ook je stem laten horen, heb je zin en tijd om mee te denken én te doen...: sluit je bij ons aan. 

 

Je kunt interesse tonen via info@bosk.nl of vul direct het aanmeldformulier in.