Word lid!

Ik deel ervaringen

Leven met een kind dat meervoudig complex gehandicapt is, dat leer je niet uit een boekje. Het is een zoektocht, waarin je de ervaringen van anderen vaak hard nodig hebt. Daarom geven we op deze website ruim baan voor het delen van ervaringen. Doe je mee?

 

Hoe kun jij jouw ervaringskennis delen?

 

  • Laat jouw reactie achter onder de artikelen en teksten op deze website. Je vindt op bijna elke pagina een reactieformulier, waarin je jouw mening, ervaring of (nieuwe) informatie kwijt kunt. Jouw bijdrage verschijnt direct onder de tekst. We zullen regelmatig informatie uit deze bijdragen verwerken in de vaste teksten.

  • Vind jij het ook fijn om te lezen hoe andere ouders leven met een kind met ernstige meervoudige beperkingen (EMB)? Herkenning en erkenning zijn super belangrijk. BOSK Blog staat vol met ervaringsverhalen. Voeg jouw ervaringsverhaal toe!

  • Kijk eens in de lijst met vragen van ouders met een kind met EMB. Vind je een vraag waarop jij een antwoord hebt? Aarzel niet en schrijf jouw reactie eronder! Je helpt anderen er enorm mee.

  • Onderzoekers zijn regelmatig op zoek naar ouders van en kinderen met EMB die willen helpen om nieuwe behandelmethoden te ontwikkelen. Voel jij daar wel iets voor? Hier zie je aan welke onderzoeken jij mee kunt werken.

  • Twitter mee over de BOSK en de handicap van je kind of retweet onze berichtjes. Stuur ons blogs of andere bijdragen voor onze Facebookpagina en like ons natuurlijk!