Word lid!

Ik zoek anderen

Wil je weten hoe andere ouders van een kind met ernstig meervoudige beperkingen (EMB) hun leven ervaren? Of zoek je contact met andere ouders? Wij helpen je graag.

 

  • Ben je op zoek naar mensen met (een kind met) EMB in de buurt? Hier kun je zien of iemand dichtbij woont, zodat je eens af kunt spreken of tips kunt uitwisselen. Je vindt hier alleen mensen die zich hebben aangemeld voor deze service. Vergeet niet je eigen gegevens toe te voegen! Dan kunnen anderen jou ook vinden. Natuurlijk beschermen wij je privacy.

  • Vind je het prettig om bij een drankje of tijdens een themabijeenkomst te praten met ouders die in dezelfde situatie zitten als jij? Kom dan naar een van onze bijeenkomsten. In de agenda kun je zien wat er binnenkort wordt georganiseerd. Organiseer je zelf iets voor andere ouders? Geweldig! Meld je activiteit hier, dan zetten we het in de agenda.

  • Ouders van kinderen met EMB schrijven ook over hun ervaringen: grappig, ontroerend, boos, vrolijk en vooral heel herkenbaar. Ben je nieuwsgierig naar hun verhalen? Ga dan naar de bijdragen van onze bloggers. Of word direct lid van de BOSK! Dan krijg je BOSK Magazine thuisgestuurd, om lekker in te bladeren en te lezen.

  • En natuurlijk kun je anderen op het spoor komen via de BOSK op Facebook en Twitter.