Word lid!

Behandeling en therapie

Over dit filmpje

We zien Mitchel tijdens diverse sensomotorische activiteiten; de basis van het leren bij ernstig meervoudig beperkte kinderen, begint met zintuiglijke gewaarwordingen. Moeder vertelt hoe blij ze is dat haar zoon op school allerlei diverse therapieën krijgt en hoe deze hem hebben geholpen in zijn ontwikkeling.

Over Mitchel

Mitchel van 9 is meervoudig complex gehandicapt. Hij is geboren in het ziekenhuis, heeft zuurstofgebrek gehad tijdens de geboorte. Maar er is geen diagnose.

Ieder kind is uniek

Dit filmpje is er een uit een serie van negen in het programma Meervoudig Ondersteund, waarin we steeds kleine inkijkjes geven in hoe elk gezin zaken oppakt en aanpakt. Omdat we bij de BOSK weten wat het krijgen van een ernstig meervoudig beperkt (EMB) kind betekent, hopen we dat ‘nieuwe’ ouders van een EMB kind hier kracht en inspiratie uit kunnen halen. We willen nog wel benadrukken dat elk kind zijn eigen lijn van ontwikkeling heeft, dat je niet het ene kind met het andere moet vergelijken, en dat ontwikkeling bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking in hele kleine stapjes verloopt. Niemand weet uiteindelijk hoe de ontwikkeling van jouw kind zal verlopen.