Word lid!

Ouders voor Ouders

Omdat andere ouders van een kind met een ernstige meervoudige beperking weten wat jij doormaakt, zijn zij als geen ander in staat om een luisterend oor te bieden, jou te ondersteunen bij diverse regelzaken, of ervaringen mee uit te wisselen. Om die reden bieden we je hier diverse manieren om in contact te komen met andere ouders, die in een soortgelijke situatie zitten. Op die manier is contact maken met andere ouders erg gemakkelijk, ook al wonen ze misschien wel aan de andere kant van Nederland.

Facebook

De BOSK heeft een besloten Facebook groep BOSK MCG/EMB Netwerk voor ouders. Deze besloten groep is er voor ouders die ervaringen, tips, vragen/antwoorden, verhalen, zorgen en/of foto's willen uitwisselen. Elke ouder met een Ernstig Meervoudig Beperkt kind is van harte welkom.

 

Daarnaast is er op Facebook nog deze, handige en informatieve, besloten groep waar ook veel ouders lid van zijn: Vraag en aanbod kinderhulpmiddelen. In deze besloten groep zitten ouders van een zorgintensief kind en daarnaast ook professionals. Als je een vraag hebt over hulpmiddelen, kun je die in de deze groep stellen.

 

Contactformulier 

Wil je liever één op één je ervaringen uitwisselen met een andere ervaringsdeskundige ouder, meld je dan hieronder aan via het contactformulier. Dan gaan wij voor je op zoek naar een ouder binnen onze groep ervaringsdeskundige ouders, die vervolgens per email of telefoon contact met je zal opnemen.

<widget><id>29</id><onload>onLoadForm</onload></widget>