Word lid!

Ziekenhuis

Over dit filmpje

Dit filmpje gaat over de zoektocht naar wat er met Kamil aan de hand is en hoe zijn ouders daar zelf een grote rol in speelden. Ook zien we hoe mooi Kamil deel uitmaakt van het gezin. Voor dit verhaal hebben we ook gefilmd in het Rijnstate ziekenhuis.

Over Kamil

Kamil, 7 jaar, heeft het Mowat Wilson Syndroom (MWS) en epilepsie. Kamil is een vrolijk en héél lief jongetje. Hij praat niet, maar leert veel! Zoals steeds beter lopen.

Ieder kind is uniek

Dit filmpje is er een uit een serie van negen in het programma Meervoudig Ondersteund, waarin we steeds kleine inkijkjes geven in hoe elk gezin zaken oppakt en aanpakt. Omdat we bij de BOSK weten wat het krijgen van een ernstig meervoudig beperkt (EMB) kind betekent, hopen we dat ‘nieuwe’ ouders van een EMB kind hier kracht en inspiratie uit kunnen halen. We willen nog wel benadrukken dat elk kind zijn eigen lijn van ontwikkeling heeft, dat je niet het ene kind met het andere moet vergelijken, en dat ontwikkeling bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking in hele kleine stapjes verloopt. Niemand weet uiteindelijk hoe de ontwikkeling van jouw kind zal verlopen.