Word lid!

Algemeen

folder grootouders

Digitale brochure Tips voor grootouders

Categorie: Algemeen

Een digitale brochure met tips voor grootouders. Hoe kun je voor jouw bijzondere kleinkind zorgen? De brochure is mogelijk gemaakt door NSGK voor het gehandicapten kind en de BOSK. LET OP: Deze brochure is alleen digitaal te verkrijgen. Je kunt hem gratis downloaden door op link te klikken. (dus geen 'aantal' invullen)

Prijs: €0,00 (ledenprijs: €0,00)

Meer informatie
ik eet copy

Hoera, ik eet!

Categorie: Algemeen

Praktische adviezen voor ouders en hulpverleners van baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen.

Prijs: €12,95 (ledenprijs: €12,95)

Meer informatie
Noa MVO

Checklists Meervoudig Ondersteund - als PDF te downloaden

Categorie: Webshop

Met Meervoudig Ondersteund willen we jou als ouder van een jong, ernstig meervoudig beperkt kind helpen bij het maken van keuzes en het houden van regie over het proces. Door middel van acht zeer praktische checklists met tips, handvatten en adviezen, proberen we je hierin te ondersteunen. Hiermee hopen we dat je inzicht krijgt in wat er geregeld moet worden, je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden en je meer bewust bent van wat je wil en nodig hebt in je zoektocht.

Prijs: €0,00 (ledenprijs: €0,00)

Meer informatie
BOSK-EMB-infographic-groot

Poster (21 x 59): mensen met een ernstige meervoudige beperking

Categorie: Meervoudig Complex Gehandicapt

Hun hele leven lang hebben kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) anderen nodig bij alles wat ze doen. Deze poster brengt in beeld welke beperkingen en problemen er kunnen zijn en wie er in de zorg voor mensen met EMB een belangrijke rol spelen. Ondanks hun beperkingen hebben mensen met EMB ook een perspectief op ontwikkeling. Als print verkrijgbaar, tegen verzendkosten. Voor particulieren maximaal 1 poster, organisaties maximaal 15 stuks.

Prijs: €0,00 (ledenprijs: €0,00)

Meer informatie