Word lid!

Meervoudig Complex Gehandicapt

folder grootouders

Digitale brochure Tips voor grootouders

Categorie: Algemeen

Een digitale brochure met tips voor grootouders. Hoe kun je voor jouw bijzondere kleinkind zorgen? De brochure is mogelijk gemaakt door NSGK voor het gehandicapten kind en de BOSK. LET OP: Deze brochure is alleen digitaal te verkrijgen. Je kunt hem gratis downloaden door op link te klikken. (dus geen 'aantal' invullen)

Prijs: €0,00 (ledenprijs: €0,00)

Meer informatie
ik eet copy

Hoera, ik eet!

Categorie: Algemeen

Praktische adviezen voor ouders en hulpverleners van baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen.

Prijs: €12,95 (ledenprijs: €12,95)

Meer informatie
HR-Bosk-voorkant-MCG

Folder: De BOSK en Meervoudig Complex Gehandicapt

Categorie: Meervoudig Complex Gehandicapt

Wat kan de BOSK voor jou betekenen als je kind een meervoudig complexe handicap heeft? Voordelen van het BOSK lidmaatschap op een rij gezet. Wil je meerdere exemplaren bestellen, neem dan contact op met de BOSK: 030 245 90 90 | info@bosk.nl

Prijs: €0,00 (ledenprijs: €0,00)

Meer informatie
Collage_Koos

Koos, het prentenboek voor kinderen met een meervoudig complexe handicap

Categorie: Algemeen

Het prentenboek is voorzien van een handleiding, een cd en de handpop ‘Koos de cavia’. Koos is herkenbaar, vertrouwd en knuffelzacht. De korte en praktische handleiding en de cd maken het makkelijk om thuis of in de groep samen de wereld van het zintuig in te stappen.

Van: €40,00

Voor: €15,00 (ledenprijs: €10,00)

Meer informatie

Boek: Zorg en Zeggenschap, van ouders tot activist

Categorie: Algemeen

Het boek 'Zorg en zeggenschap, van ouders tot activist' is geschreven door Jet Issarin en vertelt het verhaal van Syl van Duyn en Beer Boneschansker, ouders van een kind met een meervoudige handicap. Net als veel ouders van meervoudig gehandicapte kinderen vechten Syl en Beer op de zorgmarkt voor een goed leven voor hun dochter Hannah en voor zichzelf.

Prijs: €19,50 (ledenprijs: €19,50)

Meer informatie

Boek: Gewoon leven

Categorie: Algemeen

Boek 2004. Columns over een gezin met een meervoudig gehandicapt kind. Syl van Dyun schreef ook een column voor de BOSK.

Prijs: €7,50 (ledenprijs: €7,50)

Meer informatie
Spreekbeurt

Kinderboekje: Spreekbeurt

Categorie: MCG/EMB

Boekje 2009. Kinderboekje over Taco die ernstig meervoudig gehandicapt is en zijn broer Oscar die een spreekbeurt over hem houdt. Het boekje telt 40 pagina's, is hardcover en voorzien van tientallen kleurenillustraties.

Prijs: €10,00 (ledenprijs: €8,00)

Meer informatie
Noa MVO

Checklists Meervoudig Ondersteund - als PDF te downloaden

Categorie: Webshop

Met Meervoudig Ondersteund willen we jou als ouder van een jong, ernstig meervoudig beperkt kind helpen bij het maken van keuzes en het houden van regie over het proces. Door middel van acht zeer praktische checklists met tips, handvatten en adviezen, proberen we je hierin te ondersteunen. Hiermee hopen we dat je inzicht krijgt in wat er geregeld moet worden, je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden en je meer bewust bent van wat je wil en nodig hebt in je zoektocht.

Prijs: €0,00 (ledenprijs: €0,00)

Meer informatie
BOSK-EMB-infographic-groot

Poster (21 x 59): mensen met een ernstige meervoudige beperking

Categorie: Meervoudig Complex Gehandicapt

Hun hele leven lang hebben kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) anderen nodig bij alles wat ze doen. Deze poster brengt in beeld welke beperkingen en problemen er kunnen zijn en wie er in de zorg voor mensen met EMB een belangrijke rol spelen. Ondanks hun beperkingen hebben mensen met EMB ook een perspectief op ontwikkeling. Als print verkrijgbaar, tegen verzendkosten. Voor particulieren maximaal 1 poster, organisaties maximaal 15 stuks.

Prijs: €0,00 (ledenprijs: €0,00)

Meer informatie