Word lid!
Waar mensen met schisis elkaar vinden en elkaar helpen

Home

Deze website is van én voor mensen met schisis in Nederland. Net als ieder ander willen zij het maximale uit hun leven halen.

De BOSK is de vereniging van mensen met schisis. Wij weten wat het is om te leven met schisis of een kind met schisis groot te brengen. Eigen kracht en eigen keuzes staan bij ons centraal. Leven met schisis doe je niet alleen. Jij leeft met anderen, en anderen zijn belangrijk voor jouw kracht, levensvreugde en mogelijkheden. De BOSK is daarom ook van en voor ouders, broers en zussen, opa's en oma's, vrienden en partners.

 

'Ervaringskennis' is onze basis. Wie weet nu beter hoe het is om te leven met schisis dan jij? Deze website is dé plek waar mensen met schisis en ouders van een kind met schisis die ervaringskennis kunnen vinden en delen. De BOSK gebruikt de ervaringskennis om mensen met schisis te ondersteunen. En om op te komen voor de belangen van mensen met schisis in de politiek, bij zorgverleners en verzekeraars. Door het delen van kennis en ervaring over leven met schisis vergroten we samen onze kracht en onze mogelijkheden.

Laatste vraag & aanbod

Convaid rodeo buggy tot 77 kilo

Als ouders hoef je niet zelf het wiel uit te vinden

Familie Westmaas

Wat is schisis?

 

 

 

 

Plastisch chirurg Bart van Nimmen geeft korte uitleg.

Publiek Forum Schisis

Heb je een vraag? Op deze pagina brengen we mensen bij elkaar!

Jouw donatie helpt!

Met jouw donatie maak je het werk van de BOSK mogelijk.

Mijn BOSK

Maak je account aan op Mijn BOSK