Word lid!

Ervaringsteam schisis

Het schisis ervaringsteam is er voor en door mensen met schisis. Het team bestaat uit vrijwilligers, die allemaal op een of andere manier affiniteit hebben met schisis. Dit kan zijn omdat zij persoonlijke ervaringen hebben met schisis; zij hebben bijvoorbeeld zelf een schisis of een kindje met een schisis.

Inzetten van je talent!

De diversiteit maakt het schisis ervaringsteam tot een bijzonder team, waarin iedereen naar eigen wens en op basis van eigen talenten en mogelijkheden een bijdrage levert.

 

Daadkracht 

Het schisis ervaringsteam beperkt zich niet tot het onderling uitwisselen van ervaringen, maar heeft de ambitie om méér dan dat te zijn. We willen als team daadwerkelijk iets betekenen voor mensen met een schisis. Wij proberen hierbij aan te sluiten bij onze eigen ervaringen en interesses, maar vooral ook bij de behoeften vanuit onze achterban. Waar lopen mensen met een schisis in het dagelijks leven tegen aan? Waar zouden zij behoefte aan hebben? Wat zouden wij als schisis ervaringsteam kunnen betekenen?

 

Wat doet het ervaringsteam?

De werkzaamheden van het ervaringsteam zijn divers, een paar voorbeelden, organiseren van weerbaarheidstraining of de jaarlijkse Landelijke Schisisdag. 

 

Doe je mee? 

Zou jij graag jouw ervaringen willen delen en iets willen betekenen voor mensen met een schisis? Het schisis ervaringsteam komt enkele keren per jaar bij elkaar, verder zijn de taken grotendeels vanuit huis uit te voeren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden! Wil je meer inofrmatie of je direct aanmelden, neem dan contact op met Katrin Sturhan (vrijwilligerscoördinator van de BOSK), katrin@bosk.nl of vul het aanmeldformulier in. 

 

Contact

Heb je ideeën of tips voor het ervaringsteam? Deze kun je sturen naar schisiservaringsteam@bosk.nl.