Word lid!

Vakanties

Vakanties 

Je vindt via internet veel reisaanbieders, campings en hotels voor rolstoelvriendelijke, toegankelijke vakanties en uitstapjes. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) heeft de Blauwe Gids, een online zoekhulp voor allerlei soorten vakanties en uitstapjes. Ook in onze agenda staat regelmatig informatie over uitjes en vakanties, ook die we zelf organiseren:

Stichting Hinkelaar

Stichting Hinkelaar reist iedere keer weer met een groep van 8 tot 15 man af naar bijzondere plekken. Ja, plekken waar mensen met lichamelijke beperking en chronische zieke grensverleggende activiteiten kunnen ondernemen. Het motto van De Hinkelaar is dan ook: Hoezo, kan niet? Want alles is mogelijk.
De organisatie zorgt ervoor dat het mogelijk wordt grensverleggende activiteiten te ondernemen in zowel binnen- als buitenland. Zij regelen een aangepaste accommodatie, vervoer, hulpmiddelen en vrijwilligers. De rest moet degroep met elkaar doen. Hierdoor ontstaat een vriendschappelijke band. En dat is de kracht van de stichting.
Avontuurlijke mensen die jong van geest zijn, zijn van harte welkom. Tijdens de weken en weekenden is de groep met elkaar. Iedereen draagt zijn steentje bij. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen reizigers en vrijwilligers.


Van paragliden tot blokkarten, niks is te gek bij de avontuurlijke stichting. Lijken deze vakanties iets voor jou? Of wil je mee als vrijwilliger? Bekijk dan de website.